نظاره گر صف فروش فباهنر - وسینا ایا امروز جمع میشوند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
وبشهر هم دیروز حجم مبنا پر نشد ولی امروز تا اینجا نزدیک
80 میلیون سهم عرضه شده و مجدد صف خرید داره سنگین میشه
کربن هم یکی داره صف فروش میچینه ولی بلا فاصله بازار همشو
می بلعد!!!در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
فروش کربن بالای 600 زیر حرفم نزدم تا از 370 تا 600 با سهم بودم خرید یه سهم ساختمانی در منفی در بازار منفی تنها گروهی که مقاومت خوبی میکنه ساختمانی ها هستند چون رشدی نداشتند که بخواهند بریزند!!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
درود؛
دوستان از منفی سهم هایی که هنوز پایانی مثبت دارند استفاده بهینه رو ببرید. به فرض که دو روز دیگر هم بازار منفی باشد قطعا روز عرضه تاپیکو بازار دوباره برمیگرده. کلا 4 درصد میشه نوسان گرفت تو این دو روز! ارزش نداره ;;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
طی اقداماتی بیشتر سبد شخصی واتی شد:-?جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
امروز واتی که 60درصد سبدم رو تشکیل میده رو در مثبت کامل فروختم و در 630 جایگزین کردم
نوسانگیری خیلی وقت بود به دلیل استرس بالا و اعصاب خوردی نداشتم ولی بعد از مدتها زد به سرم:D
تونستم با همون پول تعداد بیشتری بخرم :)درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
به علت واردات بد و توزیع بد دارو در بازار کلیه شرکت های داروسازی و پخش +3.99 هستن.....
به نمادهای دارو مراجعه کنید و اضافه کنید ..
نظر
-
-
برخی از داروییها در برهه فعلی واقعا مفت هستند ولی کوچکترین عرضه ای نمیشن
خرید کمنگنز 8478:Dجهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postامروز واتی که 60درصد سبدم رو تشکیل میده رو در مثبت کامل فروختم و در 630 جایگزین کردم
نوسانگیری خیلی وقت بود به دلیل استرس بالا و اعصاب خوردی نداشتم ولی بعد از مدتها زد به سرم:D
تونستم با همون پول تعداد بیشتری بخرم :)
تا یک ربع دیگه دوست دارم واتی صف خرید بشه
ببینم چکار میکنی :Dفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
نظر