کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوست عزیز این قیمت های قشرین جای مناسبی برای نوسان گیری نیست. (بنا به گفته مسلم عزیز، الان سهم در آستانه شکستن ضلع بالایی مثلث و یا شکستن ضلع پایینی قرار دارد و نوسان گیری در این شرایط از انرژی سهم برای شکستن ضلع بالایی می کاهد)
دوست من قصد من هم نوسانگیری نبوده بلکه هدف بنده محک زدن خریدار و فروشنده اصلی سهم بوده و همانطور که گفتم نکاتی در ذهن اینجانب میباشد که فردا برایم روشن خواهد شد.
موفق باشید
دوست من قصد من هم نوسانگیری نبوده بلکه هدف بنده محک زدن خریدار و فروشنده اصلی سهم بوده و همانطور که گفتم نکاتی در ذهن اینجانب میباشد که فردا برایم روشن خواهد شد.
موفق باشید
بله پستتون تو تاپیک قشکر رو دیدم بعدش متوجه شدم. ایشالله زودتر این فروشنده بی خیال شه;)
مصطفی جان ممنون
والا یکی از اشنایان که رانتی زیادی هم داره اسرار بر نگهداری تا حوالی محدوده های 250 داره
از طرفی اینهمه اخبار و حواشی مثبت داره و عده ی بر این باورن که هر آن امکان توقف وجود داره
نکته ی بعدی هم که وجود داره اینه که امروز بالای 40 میلیون نوسانگیر از سهم خارج شدند و درست به همین مقدار هم سهامدار تازه نفس وارد سهم شدند بس میشه نتیجه گرفت که سهم حداقل 10 درصد هم جای رشد داره تا برای این سهامداران تازه نفس که این طور خوب از سهم حمایت کردند یه نوسانی داشته باشه البته خیلی ها هم بر این باورند که اگر محدوده ی 250 رو رد کنه (مثل تکنیکالیستهای عزیز همین سایت) تا 300 جای رشد میتونه داشته باشه که بنظر من هم این پتانسیل و توانایی رو داره در هر حال من خودم وبعضی از دوستانم تا همین محدده ها که عرض کردنم(240 -250) با سهم هستیم
موفق باشید
جمع اوری دیروز ... نوید چنین روندی رو برای امروز میداد .
که البته در همان دیروز به ان اشاره شد
گفتم حیفه عقب بمونه :)
[SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]
سلام به همه
حامد جان، مطالب شما به مدت یکهفته بعد از تایید مدیریت روی تاپیکها قرار میگیره. امیدوارم، با ارسال پستهای مناسب، به خارج شدن از قرنطینه کمک کنید.
سلام به همه
حامد جان، مطالب شما به مدت یکهفته بعد از تایید مدیریت روی تاپیکها قرار میگیره. امیدوارم، با ارسال پستهای مناسب، به خارج شدن از قرنطینه کمک کنید.
چه خوب بس یعنی حالا که قرنتینه شدم دیگه روزه برام واجب نیست میتونم زوزمو بخورم :d
حجت جان فقط قربونت این مدتشو کم کن من قرار مرار دارم به سر قرارام نمیرسما :d
چه خوب بس یعنی حالا که قرنتینه شدم دیگه روزه برام واجب نیست میتونم زوزمو بخورم :d
حجت جان فقط قربونت این مدتشو کم کن من قرار مرار دارم به سر قرارام نمیرسما :d
سلام یکی دو روزی هست، رفتی تو قرنطینه، نمیبینی سایت آروم شده، گل و بلبل شده؟؟:d
جدا از شوخی، تلاش کردم همه پستهات در اسرع وقت تایید بشه، بجز یکی که خود مدیر کل حذف کرد. شما استادی، ما به بودن شما و عزیزان دیگه در سایت افتخار میکنیم. نمیخواستم بهت بگم، گفتم شاید انتقاد پذیر نباشی ناراحت بشی، اما امروز هم خودت پرسیدی، هم دیدم صدرا 4 درصد پر کرد. گفتم خوشحالی احتمالا به ما گیر نمیدی، گفتم.
نظر