خرید فاذر از صف فروش
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
...فروش همه ومعادن.....6680....
..مثل سگ پشیمونم....تف به ذات خرابت ممد....
..خرید وبانک...با امدن گزار تعدیل شاراک تا 620 فعلا جا داره.....
...این بیل گیتس کجاست...(منظور دقیقم اینه که کدوم ...:D)[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط django پست شده است View Postبرادر من شما با این حرفهای مسخره ای که میزنی ممکنه به یه نفر تازه وارد ضرر برسونی.بس کن این مسخره بازیارو.اگه با این حرفهای شما یه نفر بدبخت ضرر کنه چطور میخوای جوابگو باشی.ماشاله از روهم نمیری
نظر
-
در اصل توسط KITY پست شده است View Postخريد والبر تو منفي و كيف كردم از اينكه صف شده + وتوشه رو هم امروز از صف خريدم ببنيم چي ميشه ، كسي نميدونه كي براي مجمع ميبنده ؟همین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postخريد سينا-وپاسار-وساپا-خودرو-دي-پارسان-تاپيكو- و ...
همه چيز خريدني شده چه نعمتي !!![B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
-
خرید وصنعت...
نقدینگی رسید نزدیک صفر ولی خداییش وصنعت زیر 250 میارزید...
اگه پول داشتم امروز وتوسم سغرب مارون و زمگسا میخریدم...همه در سبد هست اما فکر میکنم ارزندگی بالایی دارند (البته به نظر من)فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
-
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...شاهین اینا چیه میخری....سهامدارای جز رو گمراه میکنی.:D..اصلا تو ان لاین من حق تقدمش نیست..
عرض شود فتوایی از مراجعی صادر شده که با 5% و نهایت 10% سبد مجاز به خرید حق تقدمهای شرعی میباشیم لذا خرید حق تقدم فوق شرعا حلال بوده و مشکلی ندارد...جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
فروش ها :
ساراب : با توجه به جو منفی گروه ولی همانطور که دیدیم از 585 تومان که کف سهم و مقاومتش بود برگشت میان مدت بالای 700 تومان بالا خواهد آمد هم پرتفوی خوبی دارد و هم جای تعدیل از محل فروش و افزایش نرخ
خرید ها :
خگستر از نزدیکی های صف فروش سنگین - احتمال تقسیم سود بالا در مجمع و جزء تنها سهم در گروه خودرویی می باشد که نسبت به سال قبل نه تنها زیان نداشته بلکه سود بیشتری هم ساخته است - ( البته 50 درصد سبدش بانک پارسیان است شاید به خاطر سهامدار عمده اش خودرویی شده است)
خرید خارزم از صف فروش
آخه من عاشق خرید سهام خوب از صف فروش و فروش سهام به صف خریدم
فردا اگه شیر خفته (شصفها) در قیمت پایین باز شود باز اضافه خواهم کرد در این صورت فولای عزیز و تاپیکو بزرگ و ثغرب نازنین را فدا خواهم کرد
شب همگی خوش و التماس دعا
نظر
-
نظر