کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سیگنال قوی یعنی 4 درصد اصلاح؟
می دونید چند بار سیگنال فروش قوی داده تا حالا از 300 تومان؟ هر بار هم کلا 3 درصد اصلاح کرده! اصلا اجازه نوسانگیری هم نداده!
هیچ وقت راجع به هیچ موضوعی نباید با قطعیت صحبت کرد. حرف من همینه فقط
سلام
در بازار هیچ وقت قطعیت وجود ندارد . بلکه با سیگنالها که نشان از احتمال است باید بموقع از یک سهم خارج یا به آن وارد شد .ضمنا این بار بیش از 4درصد محتمل است. پیروز باشید.
بمنظور موفقیت
تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .
سید جان حدس مسزنی فروشنده واتی کیه؟ و چندتا دیگه داره؟ غرضش چیه ؟:-/
درود بر شما؛
من خودم خیلی به این موارد اهمیتی نمیدم. خودم بنیادی رو بررسی می کنم با مشورت یکی دو نفر بعدش هم با 2-3 نفری که تکنیکالی قبولشون دارم مطرح می کنم و تمام. بازیگر و حقوقی و اینها دیگه کشکه همش! سهم خوب را خودش رو میره...
دیدید که رنج کردن دیروز کلا 2 ساعت هم نتونست جلوی روند سهم رو بگیره
به معاملات امروز که نگاه می کردم کاملا قابل لمس بود که آماتورهای پولدار زیادی وارد بورس شده اند که ارزشی برای پول خود قائل نیستند! چون طبیعتا فاقد قدرت تحلیل در حد متوسط و اشراف بر بازار هستند و هر چه در روزهای قبل در صفهای خرید و به قیمت بالا می خرند در صفهای فروش و پایین می فروشند! گویی قصد قمار با پولهای خود را دارند! 8-|
ببینم چطور بازار بر میگرده و دهن کجی به این افراد میکنه... /:)
آفرین کیوان کاملا موافقم ، سرمایه سنگین وارد بورس شده و اکثرا غیرحرفه ای ، از نحوه معاملات به وضوح می توان فهمید که بازار کاملا هیجانی شده .
خريد ولساپا
ولساپا يكي از پربازده ترين سهمهاي وابسته به سايپاست،تمام فروش هاي سايپا را انجام ميده با سود 30درصد كه هميشه سود داره يعني سهمي بدون ريسك و سود دهي بسيار خوب ، همين امسال 25 تومان تقسيم كرد با قيمت 140 تومان،البته در شرايط بد سال پيش!!! حالا امسال كه شرايط ده برابر بهتر از پارسال است مطمئن باشيد سود 120توماني سال 92 در راه است يعني قيمت الان سهم. ولساپا هيچ وقت زيان نداشته و نخواهد داشت
آفرین کیوان کاملا موافقم ، سرمایه سنگین وارد بورس شده و اکثرا غیرحرفه ای ، از نحوه معاملات به وضوح می توان فهمید که بازار کاملا هیجانی شده .
پولهاي كه وارد بازار بورس شده اند اكثرا سودهايي هستند كه از طلا،ملك،ارز و ...كسب شده اند و امروز كه اين معامله گران اكثرا سنتي، قيمتهاي سهمهاي بورس را مي بينند به ما مي خندند كه چرا خريد نمي كنيم.
تحليل يكي از دوستان سنتي من اين بود كه سهم زير 500تومان براي ما خنده دار است و شوخي بيش نيست وبه من تعنه مي زد كه شما چطور حرفه اي هستيد در اين بازار كه 1000درصد رشد داشته، سهمي به قيمت 100تومان داريد!!!!!!!!! من فكر مي كنم اونها از ما وارد تر هستند
كيوان جان در حقيقت آماتورها ارزش پول خود را خوب مي دانند اما ارزش قيمت سهم را خيلي پايين مي بينند. نمونه اش اينه كه اين دوستم وقتي كه بهش گفتم وساپا 120تومانه گفت: 120هزار تومان گفتم نه 120تومان فيكس. واقعا تعجب كرده بود ميگفت من الان روي فروش برنج روزي 20ميليون تومان سود مي كنم.امروز ديوانه شده بود مي گفت حاضره 10ميليارد توي بورس سرمايه گذاري كنه
اضافه كردن خاور-پارسان-وساپا- ...
واقعا اين سه سهم امروز عيدي ماه رمضان بودند كه با اين قيمت ها به سهامدار واگذار شدند
خاور ميانگين 91 چند روز ديگه بايد در صف خريد ميليوني بخريم كه مي خرم
پارسان 883 اين سهم را بايد بالاي 1000ديد
وساپا 119 تعجبم اينه كه وساپا با پرتفوي جالبش چطور در اين قيمتها معامله ميشه
و.. وساپا در روزگار خوشش تا 500 تومان صعود كرد يعني امروز شما در 400منفي خريد ميكنيدومهرماه به روزهاي خوشش خواهد رسيد.
افرين بر شما
..................
...............................................
يک خبر داغ
شرکتهاي خودرويي دارند از اتاق مبادلات ارزي دلار 2477توماني مي گيرند.قيمت دلار بازار ازاد هم نزديک به 3000تومان شد.
خودروايها با دلار 2477توماني توليدشان را رونق خواهند داد.و تقاضا براي فولاي افزايش خواهد يافت.
بيشتر شرکتهاي خودرويي مثل خاور-خپارس-خزاميا-و.......ارز وارداتي را با دلار 3300تومان بسته اند.
در نتيجه.
خودروايها تعديل مثبت خفن خواهند داد.
خاور بيشترين تعديل را خواهد داد.78تومان از محل تغيير ارز 3300توماني به 2477تومان و بيش از 100تومان از محل فروش بانک پارسيانش
اگر عملياتي بشه.
خپارس45تومان
خزاميا 29تومان
خمهر 23تومان
خچرخش 21تومان
و.............
.................................................. ..........................
شرايط بازار تغيير کرده است.سهام خودرويي هم امد تو ليست خريد .
رفقا خاور بيشترين بازدهي را خواهد داد.خگستر هم همينطور و.......
اين مطلب بالا را من براي اولين بار تو اين سايت زده ام.
تاکيد دارم خاور بيشترين بازدهي را خواهد داشت تو گروه خودرو مثل خگستر شايد هم بيشتر از ان.
قسمتي از سرمايه را انتقال بديد به گروه خودرو.
نظر