کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
...............................................
يک خبر داغ
شرکتهاي خودرويي دارند از اتاق مبادلات ارزي دلار 2477توماني مي گيرند.قيمت دلار بازار ازاد هم نزديک به 3000تومان شد.
خودروايها با دلار 2477توماني توليدشان را رونق خواهند داد.و تقاضا براي فولاي افزايش خواهد يافت.
بيشتر شرکتهاي خودرويي مثل خاور-خپارس-خزاميا-و.......ارز وارداتي را با دلار 3300تومان بسته اند.
در نتيجه.
خودروايها تعديل مثبت خفن خواهند داد.
خاور بيشترين تعديل را خواهد داد.78تومان از محل تغيير ارز 3300توماني به 2477تومان و بيش از 100تومان از محل فروش بانک پارسيانش
اگر عملياتي بشه.
خپارس45تومان
خزاميا 29تومان
خمهر 23تومان
خچرخش 21تومان
و.............
.................................................. ..........................
شرايط بازار تغيير کرده است.سهام خودرويي هم امد تو ليست خريد .
رفقا خاور بيشترين بازدهي را خواهد داد.خگستر هم همينطور و.......
اين مطلب بالا را من براي اولين بار تو اين سايت زده ام.
تاکيد دارم خاور بيشترين بازدهي را خواهد داشت تو گروه خودرو مثل خگستر شايد هم بيشتر از ان.
قسمتي از سرمايه را انتقال بديد به گروه خودرو.
ممنون
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
من خودم خیلی به این موارد اهمیتی نمیدم. خودم بنیادی رو بررسی می کنم با مشورت یکی دو نفر بعدش هم با 2-3 نفری که تکنیکالی قبولشون دارم مطرح می کنم و تمام. بازیگر و حقوقی و اینها دیگه کشکه همش! سهم خوب را خودش رو میره...
دیدید که رنج کردن دیروز کلا 2 ساعت هم نتونست جلوی روند سهم رو بگیره
سلام جناب شریعت
اگه امکان داره دوستای تکنیکال را بگین تا ما هم ازشون استفاده کنیم چون خودم دارم تکنیکال را یاد می گیرم
[B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]
شاخص برای چی الکی داره میره بالا ؟!
من که هرچی سهم خوب و پر پتانسیله میبینم منفی و صف فروش و ...!!!
امروز از اون روزهای پر از فریب و نیرنگ بازاره با اینهمه گزارشات مزخرف و یا گزارشات خوب و بازگشایی های مزخرف! خوشم نمیاد...
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
شاخص برای چی الکی داره میره بالا ؟!
من که هرچی سهم خوب و پر پتانسیله میبینم منفی و صف فروش و ...!!!
امروز از اون روزهای پر از فریب و نیرنگ بازاره با اینهمه گزارشات مزخرف و یا گزارشات خوب و بازگشایی های مزخرف! خوشم نمیاد...
داداش سکه ارزون شده همه میخان پولشون آزاد بشه که برن سمت سکه وارز امروز از اون روزهای صف فروشی هست فقط باید بشینی سهم بخری
نظر