امروز اينترنت من قطع بود تا 11:20 من فقط خريد سمگا را داشتم.
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
-
-
نظر
-
در اصل توسط امیر پست شده است View Postبا سلام خدمت جناب باربد خان به نظر شما اهداف قیمتی سگما و دیح در کوتاه مدت چگونه است .با تشکر
ولی از انجا که غدیر بدون رغیب وارد سهم شده بود سهم را خراب و شروع به خرید کرد
اما در قیمتهای 25 بسیار جذاب بود که خرید شد و اعلام رسمی
الان هم شنید ها حکایت از رقابت چند گروه برای تصاحب این سهمه که با توجه به اختلاف قیمت سهم با حق انتظار روند مثبت را همچنان دارم
از چند ان نمی توان عنوان کرد چرا که در زمان های مختلف استراتزی افراد فرق میکنه
اما در کل هر وقت بفروشید در سود هستید
منفی سمگا امروز منطقی و از پیش قابل بررسی بود چرا که قیمت حق با سهم اختلاف گرفته بود
الانم باید ببینیم چرا سهمهای مربوط به این جناح را علی الرغم بازار مثبت عرضه میکردند
اگر اخبار سیاسی بدی نیاد یک تحلیل برای شنبه از این سهم خواهم زد
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postحق دی را از اول مثبت عرض یابی کرده بودم
ولی از انجا که غدیر بدون رغیب وارد سهم شده بود سهم را خراب و شروع به خرید کرد
اما در قیمتهای 25 بسیار جذاب بود که خرید شد و اعلام رسمی
الان هم شنید ها حکایت از رقابت چند گروه برای تصاحب این سهمه که با توجه به اختلاف قیمت سهم با حق انتظار روند مثبت را همچنان دارم
از چند ان نمی توان عنوان کرد چرا که در زمان های مختلف استراتزی افراد فرق میکنه
اما در کل هر وقت بفروشید در سود هستید
منفی سمگا امروز منطقی و از پیش قابل بررسی بود چرا که قیمت حق با سهم اختلاف گرفته بود
الانم باید ببینیم چرا سهمهای مربوط به این جناح را علی الرغم بازار مثبت عرضه میکردند
اگر اخبار سیاسی بدی نیاد یک تحلیل برای شنبه از این سهم خواهم زد[SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]
نظر
-
فروش فملیح 380
خرید آذر آب
خرید آرین137آخرین ویرایش توسط ali.n؛ 2011/08/10, 11:52.بِسم الله الرّحمنِ الرّحيم
يا ألله يا کريمُ يا اوّلُ يا آخِرُ يا مجيبُ يا فارِجَ الهَمِّ و يا کاشِفَ الغَمِّ
فَرِّج هَمّي و يَسِّر أمري وارحَم ضعفي و قِلَّةَ حيلَتي وَارزُقني مِن حَيثُ لاأَحتَسِبُ يا رَبّ العالَمين
رسول خدا (ص) فرمود: هرکس اين دعا را بخواند و ديگران را نيز از آن آگاه سازد، خداوند در امور مهمه اش گشايش ايجاد خواهد کرد.
...........................
[SIZE="7"][/SIZE]موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی محک تلفن: 22490544[SIZE="6"][/SIZE]
نظر
-
-
در اصل توسط حمید 70 پست شده است View Postاین کارتون عالیه,اگه میشه حق وگردش رو هم به تحلیلتون اضافه کنید.
فقط کافیه خود سهم از منطقه 130 دل بکنه
الان خرید گروهی روی 222 تا 244 شده همون منطقه خنده دار که قولش را داده بودم
الانم که رفتیم بالای 40درصد تو سود
تا این اختلاف سهم با حق هست و سهم خریدار داره
حق روزی 4 تا 5 درصد را مثبت میخوره
مگر اتفاق سیاسی بدی بیوفته
البته یادتون باشه تو بازار هیچ قطعیتی وجود نداره فقط بحث احتمالات با واقیعت نزدیکتره که گاها جواب میده
نظر
-
خرید سمگا 172 اضافه کردن حق دی خریدهای قبل 26و28.1
در ضمن باربد جان ممنون داداش بابت کار خیرتونآخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ 2011/08/10, 13:01.جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
تکمیل خرید آرین به نظر بازی داره شروع میشه
خرید سنگین فاذر
فروش مابقی آ.س.پ
خرید بترانس ح به نظر با حجم معامله شده کم کم باید منتظر حرکت جدیدی بود
تو صف وگردش ح هم بودیم که ندادند . حواسمون صبح به فاذر بود از دست پریدفراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
نظر