در اصل توسط KITY پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
عجله کردید امروز پر معلوم بود چه اتفاقی قراره بیفته خیلی ه سرمایشون را میخاستن که بهش رسیدن وسهم تا ظهر رفت برای مثبتهمین طوری خوبه ادامه بده ...
-
در اصل توسط ۶۵۰۰۴۰۰ پست شده است مشاهده پستبهاری عزیز : اگر امکانش است شماره تماس و ادرس ولصنم را بدهی ممنونت میشم.
شماره تلفن : ۸۴۲۲۵۰۰۰
فکس : ۸۴۲۲۵۴۱۸
اطلاعاتت را فکس کن.
نظر
-
دیروز و امروز از دو سهم خارج شدم و سه سهم سبد را سنگین تر کردم
۱- دیروز با نوسانی شدن معاملات مقداری قچار داشتم که دادم رفت : ( رالی قبل خیلی خوب بود اینبار به ۱۰ درصد راضی شدم)
۲- امروز سومین و آخرین پله کرازی را هم به صف خرید عرضه کردم : ( بطور میانگین ۱۳۵ درصد بازدهی داشت :x )
به جرات میتونم بگم بی دغدغه ترین سود را بااین سهم داشتم
۳- اضافه کردن کربن : ( با خرید امروز شد ۳۵ درصد سبد با میانگین ۴۶۸ با دید یکساله )
۴- اضافه کردن دجابر : ( روی +۰.۷ خرید شد و آخرش هم صف شد بقیه گروه هم فردا پس فردا میان بالا )
۵- اضافه کردن وبشهر از صف فروش : ( پاکسان برای یک تعدیل دیگه بسته غبشهر هم که فقط تو کار سودسازیه اونوقت وبشهر صف فروش!!! )در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
فردا رو برای خرید غمارگ چه جور میبینید؟در اصل توسط ۶۵۰۰۴۰۰ پست شده است مشاهده پستعجله کردیبا سهم ازدواج نکنید!!!
نظر
-
من ده روز پیش ولصنم خریدم حق تقدم شامل من هم میشه یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//در اصل توسط bahary پست شده است مشاهده پستاطلاعات و شماره حساب ارسال کنید به شرکت. یکی دو هفته دیگر واریز می کنند.
نظر
-
سلام دوستان من ب تازگی وارد بورس شدم با توجه ب مشورتی ک با دوستانم انجام دادم واسه فردا میخوام خاور ، وساپا و ولصنم رو بخرم.میشه نظرتونو بهم بگین؟؟ مرسی
نظر
-
هر سه مورد خوبن.به اینا اضافه کن وصنعت.واتی.والبر . البته نه اینکه بخری بلکه معاملاتشونو رصد کن.(ازین بابت میگم نخر که خدای ناکرده فردا مدیونتون نشم)در اصل توسط aligoldday پست شده است مشاهده پستسلام دوستان من ب تازگی وارد بورس شدم با توجه ب مشورتی ک با دوستانم انجام دادم واسه فردا میخوام خاور ، وساپا و ولصنم رو بخرم.میشه نظرتونو بهم بگین؟؟ مرسی
نظر
-
دوست عزیز پیشنهاد میکنم فعلا سمت خودروئی هانرودر اصل توسط aligoldday پست شده است مشاهده پستسلام دوستان من ب تازگی وارد بورس شدم با توجه ب مشورتی ک با دوستانم انجام دادم واسه فردا میخوام خاور ، وساپا و ولصنم رو بخرم.میشه نظرتونو بهم بگین؟؟ مرسی
موفق باسید.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
پله اول تا محدوده ۱۰۰۰ اصلاح میشوددر اصل توسط aryana پست شده است مشاهده پستفردا رو برای خرید غمارگ چه جور میبینید؟
نظر
-
میشه بفرمایید چرا تا ۱۰۰۰ اصلاح می شود؟ یعنی نزدیک ۲۰% سقوط دارد؟در اصل توسط ۶۵۰۰۴۰۰ پست شده است مشاهده پستپله اول تا محدوده ۱۰۰۰ اصلاح میشود
لطفا دلیل این سخنتان را بفرمایید. در تاپیک مارگارین هم این صحبت را داشته اید.[CENTER][COLOR=#۰۰۸۰۰۰][FONT=Tahoma][B]نیکی و سود [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#۳۳۳۳۳۳][FONT=Tahoma][B]خویش را در زیان دیگر کسان مخواه.[/B]
[/FONT][/COLOR][B][SIZE=۲][COLOR=#۰۰۰۰ff]نشاطی [/COLOR][COLOR=#b۲۲۲۲۲]که در نتیجه غم دیگران حاصل شود [/COLOR][COLOR=#ff۰۰۰۰]گناه [/COLOR][COLOR=#b۲۲۲۲۲]است.
[/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=۲][COLOR=#۰۰۸۰۰۰]زرتشت پاک
[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
نظر
-
فروش وتوشه
دسبحا -۴ اضافه شد..
خرید حق پردیس -۸
حیف در این قیمتها غمارگ صف فروش باشه بزودی;)جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر

نظر