در اصل توسط KITY پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
همین طوری خوبه ادامه بده ...
-
دیروز و امروز از دو سهم خارج شدم و سه سهم سبد را سنگین تر کردم
1- دیروز با نوسانی شدن معاملات مقداری قچار داشتم که دادم رفت : ( رالی قبل خیلی خوب بود اینبار به 10 درصد راضی شدم)
2- امروز سومین و آخرین پله کرازی را هم به صف خرید عرضه کردم : ( بطور میانگین 135 درصد بازدهی داشت :x )
به جرات میتونم بگم بی دغدغه ترین سود را بااین سهم داشتم
3- اضافه کردن کربن : ( با خرید امروز شد 35 درصد سبد با میانگین 468 با دید یکساله )
4- اضافه کردن دجابر : ( روی +0.7 خرید شد و آخرش هم صف شد بقیه گروه هم فردا پس فردا میان بالا )
5- اضافه کردن وبشهر از صف فروش : ( پاکسان برای یک تعدیل دیگه بسته غبشهر هم که فقط تو کار سودسازیه اونوقت وبشهر صف فروش!!! )در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
سلام دوستان من ب تازگی وارد بورس شدم با توجه ب مشورتی ک با دوستانم انجام دادم واسه فردا میخوام خاور ، وساپا و ولصنم رو بخرم.میشه نظرتونو بهم بگین؟؟ مرسی
نظر
-
در اصل توسط aligoldday پست شده است View Postسلام دوستان من ب تازگی وارد بورس شدم با توجه ب مشورتی ک با دوستانم انجام دادم واسه فردا میخوام خاور ، وساپا و ولصنم رو بخرم.میشه نظرتونو بهم بگین؟؟ مرسی
نظر
-
در اصل توسط aligoldday پست شده است View Postسلام دوستان من ب تازگی وارد بورس شدم با توجه ب مشورتی ک با دوستانم انجام دادم واسه فردا میخوام خاور ، وساپا و ولصنم رو بخرم.میشه نظرتونو بهم بگین؟؟ مرسی
موفق باسید.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postپله اول تا محدوده 1000 اصلاح میشود
لطفا دلیل این سخنتان را بفرمایید. در تاپیک مارگارین هم این صحبت را داشته اید.[CENTER][COLOR=#008000][FONT=Tahoma][B]نیکی و سود [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Tahoma][B]خویش را در زیان دیگر کسان مخواه.[/B]
[/FONT][/COLOR][B][SIZE=2][COLOR=#0000ff]نشاطی [/COLOR][COLOR=#b22222]که در نتیجه غم دیگران حاصل شود [/COLOR][COLOR=#ff0000]گناه [/COLOR][COLOR=#b22222]است.
[/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=2][COLOR=#008000]زرتشت پاک
[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
نظر
-
فروش وتوشه
دسبحا -4 اضافه شد..
خرید حق پردیس -8
حیف در این قیمتها غمارگ صف فروش باشه بزودی;)جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
نظر