مترصد فروش وتوشه هستم ولي خريدار خوب داره ها ، اساتيد چي ميگن ؟
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
جمع کردن صف فروش فجروقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
-
دوستان نظرتون راجع به "شمواد" چیه؟به توصیه دوستان در 330 خرید کردم.به نظرتون روند رشد داره؟در کوتاه مدت و میان مدت جطور ارزیابیش میکنین؟با تشکر از دوستان عزیز./:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط mohammad62 پست شده است View Postبا سلام در صورت اصلاح گروه ورود به کدام سهم را مناسب تر میدانید با چه اهدافی در میان مدت؟
مثلا كساوه بشه 1800 ميشه 100درصد بازدهي
اما كهرام بشه 420ميشه 100درصد
خوب مشخصه كه كهرام زودتر به اون قيمت خواهد رسيد
نظر
-
در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Postدوست عزيز تمام گروه كاشي رشد خواهند كرد اما كهرام چون قيمتش ارزونتره گين بيشتري خواهد داد
یا غنی....
نظر
-
خريد پرديسح[LEFT][SIZE=3][FONT=comic sans ms][COLOR=#4B0082]We Are Able To Shape The Future[/COLOR][/FONT][/SIZE][B][FONT=comic sans ms][SIZE=4][COLOR=#4B0082]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/LEFT]
نظر
-
در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Postدوست عزيز تمام گروه كاشي رشد خواهند كرد اما كهرام چون قيمتش ارزونتره گين بيشتري خواهد داد
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postنصف وپتروهامو که از 160 هستم با پسهند عوض کردم ، بیشتر از این نمی تونم سرمایمو درگیر بچه بازی ها کنم!اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط هامد پست شده است View Postنبودی چن وخ :دی بالاخره پس دل کندی ازین وپتروهای عزیزت :( ولی انصافا بازی مسخره ایــ سرش دراوردن هرچن هنوز موج شماریش میگه تا هدفش که بالای 300 اِ فاصله زیاد داره ...
البته نصف وپتروها رو دارم ولی چون خیلی وزن سبدمو سنگین کرده بود این درجا زدنهاش به من لطمه میزد.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
نظر