کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دیروز تقلب کردیم از رو دست موی عاقل
چندتایی پکرمان برداشتیم
امروز هم به معاملات شمواد نگاه کردیم به حرام لقمه ای که سهم رو خراب میکرد چندتا نفرین لعنت فرستادیم
سلام بچه ها من تازه تو این فروم عضو شدم
علاقه زیادی به بورس دارم و میخوام شروع کنم اما هیچی بلد نیستم و صفرم
حالا شما میتونید منبعی که من بتونم ازش بورس رو یاد بگیر به من معرفی کنید
سلام دوست عزیز
ابتدا بهتون خوش امد میگم و امیدوارم با تلاش شخصیتون بتونید تو این بازار کسب سود کنید...
به نظرم اگه صفر کیلومتر صفر کیلومتر هستی ابتدا بهتره یه مقدار دانسته های بورسیت را بالا ببری که این میتونه از طریق خوندن کتاب و یا حتی تاپیک های آموزشی همین سایت و سایتهای بورسی دیگه باشه...
در مورد کتاب این سه تا کتاب رو بهتون پیشنهاد میدم:
1-آشنایی با مفاهیم اولیه بورسی نوشته آقای فراهانی
2- کتاب "سیستم مدیریت سرمایه معامله گر" نشر چالش نوشته بنت مک داول ترجمه محمد کریم طهماسبی
3- چگونه در بورس 2 میلیون دلار بدست آوردم نوشته نیکلاس دارواس
توصیه اکیدی هم که بهتون دارم اینه که تا حداقل 6ماه سرمایه اصلیتون را وارد بورس نکنید و ار طریق سایت مجازیی که سازمان بورس تهیه دیده ( irvex.ir/ ) برای خریدوفروش مجازی استفاده کنید.
در پایان هم بهترین درس و معلم بورس خود بازار و تجربه کسب شده در بازار هست.
موفق باشی دوست من@};-
وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
خرید تعداد خوبی غبشهر تا گزارش 6 ماهه به ازای هر سهم معادل 943 تومان سود انباشته دارد . احتمال زیاد افزایش سرمایه به زودی اعمال می شود در حدود 200 درصد - در 6 ماهه بیشتر از 83% سود خود را پوشش داده است . احتمال تعدیل سود تا 1000 تومان دور از ذهن نیست . سال مالی آن آذر ماه می باشدافزایش نرخ جدید روغن و تاثیرات آن و ... با این حال من سهم را برای سبد میان مدت و بلند مدت خود انتخاب کردم . و حداقل تا اعلام بودجه سال 93 با سهم خواهم ماند .
فروش ثغرب : گزارش 9 ماهه زیاد خوب نبود در 286 تومان فروختم .
فروش تاپیکو : سهم خوبیست ولی سنگین حرکت می کند
بجای فروش این دو سهم و موجودی که از قبل داشتم امروز همه را غبشهر گرفتم
این داستان ما و غبشهر تمامی نداره،امروز گفتم یه مقداری غبشهر توی منفی تا 2% بخرم.همون موقع که سایت باز شد وقتی دیدم هم کلی فروشنده توی -4 هست هم کلی خریدار،می دونستم دقایق آخر همه چیز به هم میخوره و همین هم شد.چند ثانیه مونده به ساعت 9 این قیمت فروش بود که مدام در حال بالارفتن بود،در هر حال من که توی قیمت پایین از خرید جا موندم ،بجاش وصنا را توی -4 خریدم که نیم ساعت بعدش تا +3.5 هم رشد کرد.خواستم بفروشم ببینم این نوسانگیری روزانه چه حالی میده ،گفتم این حرفه ای گریها به ما نیومد.بطور خلاصه:
خرید وصنا در -4
فروش دالبر در +3.5
نظر