سلام من تازه عضو اين سايت ميشم و البته بازار بورس !با سرمايه 60تومنى ميخوام وارد بشم با ديد تقريبا 6ماهه ميشه خواهش کنم بگين چه سهم هايی امکان سود بيشتر در اين مدت روبرام داره
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
[SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]
-
-
در اصل توسط under line پست شده است View Postسلام من تازه عضو اين سايت ميشم و البته بازار بورس !با سرمايه 60تومنى ميخوام وارد بشم با ديد تقريبا 6ماهه ميشه خواهش کنم بگين چه سهم هايی امکان سود بيشتر در اين مدت روبرام داره:'(
:'(:-/
[SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]
نظر
-
مشاهده ولعنت فرستادن بر کسی که الان چند روزه برای فباهنر صف فروش میلیونی راه انداختههمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
-
جناب شريعت واقعا از معاملاتتون لذت ميبرم خواستم تشكري كرده باشم كه خريد و فروششتون رو مينويسيد تا براي ماها كمكي بشه
در مورد وساپا جناب فري زبل هم مثبت هستن مشكل اين سهم شناوري زيادشه ولي راحت 180 رو ميزنه ميان مدتبحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم
نظر
نظر