کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
هلدینگ سیمانی با عنوان شرکت سرمایه گذاری توسعه صنایع سیمان و هلدینگ کاشی با عنوان شرکت صدر تأمین در بورس پذیرش شدند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا) محمد رضا عربی معاون ناشران و امور اعضای شرکت بورس اوراق بهادار تهران با اعلام این خبر گفت: هلدینگ سیمانی شرکت سرمایه گذاری و توسعه صنایع سیمان با سرمایه 2500 میلیارد ریال در بورس پذیرش شده اند.
[COLOR=#006400][B][SIZE=2]زمانی که در بازارها ،همه می ترسند شما حریص و طماع باشید و زمانی که همه حریص و طماع هستند شما ترسو باشید[/SIZE][/B][/COLOR]
دوستان بنده براي فردا 30ميليارد تومان به خريد گروه خودرو اختصاص داده اند اينها حاظر بودن خودرو را 200 هم بخرند ولي اينقدر بورس ايران متزلزله دوستان بنده را هم به طمع انداخته تا كمتر بخرند
منظورتون 3 میلیون تومنه دیگه !
در کل بد جوگیر میشی
جناب كيوان كگاز رو زودتر ميگفتيد جمع شد
غبشهر هم افزايش سرمايه 200 درصدي داره ولي صف فروشه
من با دیدن بازار سراسر عجیب امروز متوجه شدم جماعت ما صرفا به دنبال بقیه می دود و ترجیح میده تو بازار + واقعی (نه ساختگی مثل امروز!) بره تو صف خرید سنگین بایسته که حالا شاید سهمی رو بتونه در قیمت بالا بخره یا نه.
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
خداییش جدیداً بازار خیلی عجیب شده، فکر میکنم به خاطر ترکیب جدید کل سهامداراس. تعداد سهامدارای مبتدی و بدون اطلاعات بنیادی خیلی زیاد شده، بدون هیچگونه بررسی و تحلیل فقط به کارگزار سفارش خرید و فروش عجولانه میدن.
سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
آقا کیوان نظرتون راجب خرید سهم های امروز من چی هست
حفاری و مپنا از صف فروش و زامیاد 108
دیتای زامیادو که ندارم.
در مورد مپنا از نظر بلند مدتی خوبه ولی به نظرم کمی زود خریدید و میشه مپنا را در 520 خرید و یا اضافه کرد. همچنین به نظ میاد با توجه به شفاف سازی اخیر کمی به زمان احتیاج داشته باشد و در آن فاصله روی 520 حجم نسبتا زیادی سهم جابجا شود.
در مورد حفاری هم به شخصه برای من جذابیت خرید در تکنیکالی ایجاد نمیکند.
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر