اضافه کردن وبانک در منفی امروز ---------- وبانک در ۱ قدمی صف خرید
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
خروج از حق تقدم نفرین شده پردیس!
با اون بازیگرهای خوش مرامش!!!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
دیگه استاد اینطور بگه بدونید واقعا نفرین شده بودهدر اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستخروج از حق تقدم نفرین شده پردیس!
با اون بازیگرهای خوش مرامش!!!آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban۴us.blogfa.com
نظر
-
یاسر جان من هم خارج شدم امروز تقریبا سر به سردر اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستخروج از حق تقدم نفرین شده پردیس!
با اون بازیگرهای خوش مرامش!!!
نحوه معاملاتش خسته کننده شده بود
امیدوارم بالا بره تا دارندگانش سود کنندرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
فروش دپارس های نازنین ۱۲۰۰ تومانیم که با احتساب سود مجمع بیش از ۱۰۰ درصد بازده بهم داددر اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستخروج از حق تقدم نفرین شده پردیس!
با اون بازیگرهای خوش مرامش!!!
با پول دپارس و پردیسح فعلا کمی فملیح اضافه کردم. در واقع یک آربیتراژ انجام دادم! حق تقدمی که ۱۴ تومان گرون تر از سهمش بود رو فروختم و به جاش حق تقدمی که ۱۵ تومان ارزون تر از سهمش هست رو خریدم!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
درود بر وحید عزیز/:.Heart.:/در اصل توسط وحید ۲۰ پست شده است مشاهده پستیاسر جان من هم خارج شدم امروز تقریبا سر به سر
نحوه معاملاتش خسته کننده شده بود
امیدوارم بالا بره تا دارندگانش سود کننإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
به پای مثبت های پیاپیش نشستین، به پای منفیاشم بشینید تا ببینیم چی میشه.در اصل توسط هاشمی پست شده است مشاهده پستبا واتی چیکار کنیمممممممممممممممممممممممممممممممممسهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر
-
در اصل توسط Sam۱۳۶۲ پست شده است مشاهده پستاضافه کردن وبانک در منفی امروز ---------- وبانک در ۱ قدمی صف خرید
وبانک صف خرید شد[COLOR=#۰۰۶۴۰۰][B][SIZE=۲]زمانی که در بازارها ،همه می ترسند شما حریص و طماع باشید و زمانی که همه حریص و طماع هستند شما ترسو باشید[/SIZE][/B][/COLOR]
نظر
-
خريد خودرو - ولغدر-خاور- وساپا-رايان -زامياد كه بزودي ناياب ميشن
خريد ذوب در ۳۷۷ كه خوشبختانه صف خريد شد-فايرا
دوستان در خصوص گروه خودرو بايد بگويم فردا پس فردا اين گروه ديگه دست نيافتني ميشه امروز و ديروز بهترين زمان خريد بودنددوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر

نظر