شیراز خرید شد
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط داروساز پست شده است View Postببخشید کسی از اساتید میدونه این حتاید با این پی ای چرا صف فروشه؟ داستان این سهم چیه؟:-/
نظر
-
ممنون/.:blushsmiley:./در اصل توسط einstein پست شده است View Postداستان اینه که با سازمان بنادر بعنوان کارفرمای اصلیش در مورد قرادااشون به مشکل خوردن.سازمان بنادر مدعیه که تایدواتر از مشتریان ،وجوهاتی که به سازمان بنادر تعلق داشته گرفته و به این سازمان مسترد نکرده است.بهمین دلیل یکی دو ماهیه که مشتریان را مجبور کرده که همه وجوه (به نظر می رسد سهم تاید واتر هم )مستقیماٌ به حساب سازمان بریزن.تاید واتر در آخرین گزارش شفاف سازیش مدعی شده که مبلغ منظور شده به حسابش به مراتب کمتر از آن مبلغی است که باید باشد.از طرفی ظاهراً سازمان بنادر تمایل داره از پیمانکاران دیگری برای امورات ترخیصیش استفاده کنه(مشکل اقتصاد ما که بعد از اینکه شرکت را خصوصی کردند ،میزننش زمین .صدرا،تاید واتر و از این دست شرکتها زیاد داریم).همه اینا دست به دست هم داده و این ابهام را ایجاد کرده که شرکت نتونه سود اعلامی را پوشش بده.
نظر
-
خرید پست بانک در صف
خرید رینگ سازی مشهد 126
فروش 1/4 حفاری به صف
فروش 1/5 آبسال 341
فروش کل وسپه
نظر
-
فردا پنجشنبه عید سعید فطر را به همه دوستان تبریک عرض میکنم/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postهمچنان اضافه کردن فملیح!
فاصله 120 تومانی حق با سهم واقعا نوبره.../:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
حالا ببین !!!!!!!/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
-
خرید پله ای فباهنر و شکربن. نظر اساتید چیست ؟؟ دوست دارم بدونم[SIZE=3][COLOR=#0000cd]ما زنده برآنیم که آرام [B]نگیریم موجیم [/B]که آسودگی ما عدم ماست[/COLOR][/SIZE]
نظر
نظر