کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام و درود به کلیه همکاران گرامی ، من امروز "غشان" و "کچاد" خریداری کردم. غشان را به خاطر مثلث ادامه دهنده قشنگی که در حال ساختش هست خریدم و کچاد را چون به نظرم احیا نزولی خود را انجام داده و احتمالاً هفته آینده با افزایش مواجه خواهد شد. تا ببینیم چه پیش آید. B-)
ولی کلا امروز از قیافه بازار خوشم نیومد. مثل این که به اصغر بورس گفتن فیتیله شاخص رو بکشه پایین/:.nono.:/
تعویض کگاز ها با وسپه با ضرر!
کگاز را به توصیه یکی از دوستان فاندی کار گرفتم ولی متاسفانه تکنیکالش میگه الان نه! از اونطرف وسپه امروز داره بالای 240 دیروز که نقطه کلیدی بود معامله میشه و فرصت مجدد داد که استفاده کردم و احتمال صف خرید شدن تا آخر وقت امروزو میدم.
كگاز رو من 670 خالي كردم و 500 قبل از بسته شدن خريده بودم ولي سودش عملياتي نيست
امروز بر پدر اون مسئول فباهنر که درست تو صف خرید گزارش تکراری به کدال داد و دو روزه صف فروش کرده سهم رو یه دعا خوندم. البته بر عکسش. :.thumbsdownsmileyan و همچنین بر سهام دارهایی که گول این بازی رو خوردن و تو ضرر فروختن درود وخصوص فرستادم.
آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
اصلاحیه : "وملت" هم خریدم چون حقوقی واردش شده بود و فکر کنم سهم در حال تشکیل یک الگوی ذوزنغه می باشد. حالا من اینطوری فکر کردم شاید یک سوتفاهم دردآور باشد:D
نظر