اضافه کردن اخابر هدف 800
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
فروش فباهنر (سوهان روح شده بود). خرید فملیح و وپتروآموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
-
-
در اصل توسط django پست شده است View Postواقعااین بورسه ما داریم؟
شورش در اومده
فکرشو بکن بیسکویت گرجی با اون پی بر ای صف خرید.من موندم مگه چقدر سود اوری داره.
اونوقت غمارگ صف فروش.غبشهر صف فروش.
چند تا سهم بزرگو انداختن جلو شاخص داره هی الکی میره بالا.با سهم ازدواج نکنید!!!
نظر
-
خروج برای بار دوم از وسپه
سهمی که خودشو با تکنیکال تطبیق نده چه بالا چه پایینش برای من غیر قابل پیش بینی میشه ، در حقیقت وارد بازی میشه همونور که الان تو یک بازی گیر کرده ، با تمام خوبیهشا به من ضرر زده میزنمش کنار با شتران عوضش کردم.
اونهم عجیب فروشنده انتحاری داره !!!
امروز چی فکر میکردیم چی شد !!
دلمونو خوش کردیم به عدد شاخص! واقعا شاخص سازی اینها حرف نداره ! با اون مناظره خودروسازها که از اوضاع وخیمشون و عدم وجود نقدینگی برای پرداخت کارکنان ایران خودرو و تکذیب دپوی خودروها داشتند انتظار قرمز خونی برای اونها و لیدری سبز بانک و پالایشگاه داشتم و...ولی ببین واسه ایران خودرو چه صفی ساختند!
شاخص و بازار نمایشی و ....آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2013/08/17, 10:58.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postخروج برای بار دوم از وسپه
سهمی که خودشو با تکنیکال تطبیق نده چه بالا چه پایینش برای من غیر قابل پیش بینی میشه ، در حقیقت وارد بازی میشه همونور که الان تو یک بازی گیر کرده ، با تمام خوبیهشا به من ضرر زده میزنمش کنار با شتران عوضش کردم.
اونهم عجیب فروشنده انتحاری داره !!!
امروز چی فکر میکردیم چی شد !!
البته تو این بازار هر تحلیلی میکنی برعکس جواب میده خدا به خیر کنه من تعداد کمی شتران دارم و فقط به امید شبندر نگهش داشتم
نظر
-
نظر
-
خرید ثشرق در کف
حس خوبی ندارم اما با این حال خرید صورت گرفت..... قیمت نسبت به MA واکنش خوبی نشون داد[SIZE=3][COLOR=#0000cd]ما زنده برآنیم که آرام [B]نگیریم موجیم [/B]که آسودگی ما عدم ماست[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
سلام دوستان گرامی،
من امروز "ومعادن" و "فجر" خریداری کردم. و معادن خریدم چون به نظرم قیمت در کف الگوی پرچمی است که در نمودار شاهد آن هستیم. و فجر خریدم چون به نظرم قیمت در کف الگوی مثلثی بود که در نمودار قیمت شاهد آن هستیم. درصورتی که خیال چک کردن نمودار را دارید لطفا در بازه روزانه ملاحظه فرمایید. در ضمن وضعیت خریدارن و فروشندگان حقوقی هر دو سهم قابل توجه هستند. به این مطلب دقت بفرمایید/:.happysmiley:./http://forums.boursy.com/group.php?groupid=13
نظر
نظر