در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
-
در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Postبا اين مهندسي شاخص وضعيت شاخص كل در كل بهم ريخته شده همچنان صعوديست ولي اصلاح شاخص بسيار مسخره شده چرا كه اكثر سهمها صف فروش ولي شاخص مثبت و ....
نگرانی ام از این باب هست که اگر در حالتیکه شاخص که قاعدتا باید در مود اصلاح باشه ولی مثبت نشون داده میشه ، باشه اونوقت فرضا سهمی مثل شبندر که میخواد باز بشه آیا در یکروز شاخص را به کل هدف مورد نظر رسانده و تاچ میکند؟ و پس از آن باید شاهد بهمریختگی بازار باشیم ؟! یا مثلا برعکس و بر خلاف تصورات و انتظارات مهندسی دیگری انجام دهند ؟!
الان من نمی تونم بین این پارمترها رابطه برقرار کنم اما میدونم یکجای کار میلنگه و یک جابجایی هایی یا مثبت منفی کردنهای خاصی در کاره !!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
خرید اخابر و افزودن مجدد والبر[B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postشاهین جان همین شاخص سازی منو بدجوری کلافه کرده . از بابت اینکه نمی تونم بفهمم هدف و برنامه اینها از رشد مصنوعی شاخص چیه! قطعا اینها یکسری برنامه هایی دارن.
نگرانی ام از این باب هست که اگر در حالتیکه شاخص که قاعدتا باید در مود اصلاح باشه ولی مثبت نشون داده میشه ، باشه اونوقت فرضا سهمی مثل شبندر که میخواد باز بشه آیا در یکروز شاخص را به کل هدف مورد نظر رسانده و تاچ میکند؟ و پس از آن باید شاهد بهمریختگی بازار باشیم ؟! یا مثلا برعکس و بر خلاف تصورات و انتظارات مهندسی دیگری انجام دهند ؟!
الان من نمی تونم بین این پارمترها رابطه برقرار کنم اما میدونم یکجای کار میلنگه و یک جابجایی هایی یا مثبت منفی کردنهای خاصی در کاره !!
ولی از اینسو توقف سهم مپنا جهت بررسی بیشتر اطلاعات و شایعه بازگشایی شبندر و بازار خونی...آدمو به این فکر فرو میبره که باز این مارگیرها دور هم نشستند نقشه های شیطانی کشیدند....حالا یا میخوان سر شبندرو تو این بازار ببرن ، یا میخوان پرچمو بدن دست شبندر و از این طرف هم اجازه خروج سهامدارها از سایر سهمها به شبندرو ندن چون تو بازار منفی و صف فروش اگر شبندر مثبت باز بشه خریداری برای آن سهمها هم نخواهد بود و وقتی آنها هم سبز میشوند که شبندر چند پله فاصله گرفته باشد.
البته همه اینها فرض است چون اینجا ایران است و ....ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postبا این وضع بازار و مثبتهای کذایی گروه خودرو در مقابل سهمهای بنیادی قوی منفی قطع به یقین دارم چند روز آینده گروه خودرو وارد فاز اصلاح شدیدی میشود و جهت بازار برعکس میشود.
ولی از اینسو توقف سهم مپنا جهت بررسی بیشتر اطلاعات و شایعه بازگشایی شبندر و بازار خونی...آدمو به این فکر فرو میبره که باز این مارگیرها دور هم نشستند نقشه های شیطانی کشیدند....حالا یا میخوان سر شبندرو تو این بازار ببرن ، یا میخوان پرچمو بدن دست شبندر و از این طرف هم اجازه خروج سهامدارها از سایر سهمها به شبندرو ندن چون تو بازار منفی و صف فروش اگر شبندر مثبت باز بشه خریداری برای آن سهمها هم نخواهد بود و وقتی آنها هم سبز میشوند که شبندر چند پله فاصله گرفته باشد.
البته همه اینها فرض است چون اینجا ایران است و ....
نظر
-
درود؛
ورود به ذوب پله اول روی 3912
اضافه کردن پاسارگاد روی 2000إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
-
اضافه کردن به غشان های قبل تعدیل احتمالی در دل این سهم هست که شاید بزودی ...
خرید پتایر ...جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
-
خرید فاذز
خرید حفاریشادترین مردم کسانی نیستند که لزوما بهترین چیزها را داشته باشند، بلکه افرادی هستند که قدر امکاناتی را که دارند می دانند
نظر
نظر