در اصل توسط مجید پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
خرید وانصار (افزایش سرمایه 50 درصدی در شهریور ماه از محل سود انباشته و مطالبات حال شده ی سهامداران)آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
-
[B]رکیش اضافه کردم ....بعد از اینکه کفسازی کرد روی 920 به سمت هدف اول 1350 حرکت خواهد کرد ..با حد ضرر 900 کم ریسکترین سهم بازاره...هر چی رو این قیمتا درجا بزنه هدفش بالاتر خواهد بود..همینجوری هم خشکه...خلاصه اگه یه روز گیر حجم مبنا شدیم شاید کمک کردیم...
بالای 1030 دیگه فقط باید نظاره گر سهم باشیم....
شلعاب اندکی اضافه کردم .... هدف بالایی داره با حد ضرر 790
خواستم خودرو بفروشم انلاین قاطی کرده بود قسمت شد سهامداری کنم.
[/B]
نظر
-
رتکو هانطور که گفتم 500-520 مقاومت داره(سقف کانال)
که یا به احتمال زیاد با قدرت می شکنه وصعود خود را به صورت رالی ادامه میده و یا خیلی جزئی اصلاح می کنه (در حدیک 4 قرمز(فرصت خرید مجدد))
وسپس در هر 2 صورت به سمت هدف های بالاتر پیش میره
فروش سهم اصلا پیشنهاد نمی شود
پیش بینی می کنم رتکو در پاییز قیمت های 750-800 رو ببینه
و تا اخر سال 1000 تا 1200 رتکو از جمله سهمای بازار میباشد
که از بازار عقب مانده به زودی شاهد جذب سهامداران بیشتری در این سهم خواهیم بود
نظر
-
دارم نسبت به کلیت بازار بدبین میشم.
بانکی های صف فروش اونهم بعد از شروع بکار کابینه و وضعیت بانک مرکزی و .... سایر گروهها هم چه واقعی چه سفته بازی به جز چندتا دونه تک سهم در حال دادن صفهای خرید خود و کاهش هستند.....
رفتم تو صف فروش وبملت. با این صف فروش امروز کف صعودی رو میشکنه و فعلا در کوتاه مدت انتظار بالایی دیگه ازش ندارم... /:.sadsmiley.:/ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
خرید غبشهر، در این قیمت ها رویاییهآنچه ما هر روز اینجا می گوییم این است که موفقیت ما کاملا بستگی به موفقیت اجتماع مان دارد. (abraham linzen )
نظر
-
-
-
نظر