در اصل توسط باربد پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
فروش مپنا خرید فولای در منفی خرید خگستر قبل از صف خرید و فروش به صف خرید:dدر مورد فاذر هم کمی جانب احتیاط رو رعایت کردم و فعلا خریدی انجام ندادم تا فردا ببینم وضعیت فاذر چگونه است!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postفروش مپنا خرید فولای در منفی خرید خگستر قبل از صف خرید و فروش به صف خرید:dدر مورد فاذر هم کمی جانب احتیاط رو رعایت کردم و فعلا خریدی انجام ندادم تا فردا ببینم وضعیت فاذر چگونه است!!
نظر
-
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postسلام دوست عزیزم...خوش به حال کارگزارتون...این حرکت دلیل خاصی داشت؟دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
البته گمان می کنم ایشون تونسته باشند 1-2 درصدی نوسان بگیرند و این که درست نیست به کار کسی بخندیم اما کلا این نوع معامله کردن رو مناسب نمی دونم و به نظرم به روندهای صعودی سهم ها لطمه می زنه این نوسان گیری هاإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط hamid-safapour پست شده است View Post:))دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
اینارو ول کن روح جان! تعدیل نوبتی قندی هارو داری؟;) قشرینم فکر کنم دیگه راهش رو شروع کرد اگه خدا بخوادإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postاین حمید گوگولی هم مغازه بغلیمه خودم دو هفته پیش اوردمش تو بورس بردمش کاگزاری براش یوزر پسورد انلاین گرفتم حالا واسه من شاخ شده ;)البته بچه خوبیه مغازه بغلیم هم هستش الان میرم سر وقتش حالشو جا میارم از فردا هم کله صبح زنگ بزنه بگه چه سهمی بخرم بهش میگه برو زولبیا بخر جای سهم:d
نه که فقط به کارگزاری خیر برسونه ها به همه خیر میرسونه جو ماه رمضون گرفتتش
نظر
-
در اصل توسط Yasser پست شده است View Postاینارو ول کن روح جان! تعدیل نوبتی قندی هارو داری؟;) قشرینم فکر کنم دیگه راهش رو شروع کرد اگه خدا بخواددستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postفروش حق کگل که میخواستم هدف تبدیل سهم داشتم اما با اوضاع نامطمئن ردش کردم..
2 بار رفتم طرف کگل و کچاد اما از این سهمهای پرآوازه خیری ندیدم!
ولی نزول کنه هم تو برد کردی
نظر
-
در اصل توسط hamed89 پست شده است View Postفکر کنم اگه صبر میکردی فردا میفروختی بهتر بود فردا بازار جهانی باز میشه ممکنه صعود کنه کگل اماده حرکته
ولی نزول کنه هم تو برد کردیما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
نظر