کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
[LEFT][SIZE=3][FONT=comic sans ms][COLOR=#4B0082]We Are Able To Shape The Future[/COLOR][/FONT][/SIZE][B][FONT=comic sans ms][SIZE=4][COLOR=#4B0082]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/LEFT]
دپارس ارزش بازار خودش 144 میلیارد تومان
حداقل 110 میلیارد تومان دفارا دارد و 30 میلیارد سود انباشته و 6 میلیارد هم دیران
اینکه از ارزش بازار خود سهم زد بالاتر
در حالیکه خود سهم با سرمایه 7 میلیارد تومانی سود عملیاتی 310 تومانی دارد و 20 درصد پخش هجرت و....
تحلیل گران عزیزخوب کاری می کنید بفروشیدو گرنه با این مال مفت بدبخت خواهید شد
شاد باشید
حقوقی امروز عجیب مپنا جمع میکرد منفی فردای سهم به نظرم فرصت خرید است
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
تا این لحظه من خریداران قویی تو سهم های شاخص ساز بازار ندیدم،برای اون تقاضاهای نشسته تو 4درصد مثبت هم فروشنده وجود داره ضمن اینکه بعضی از صف های خرید هم خریداران قبل از معاملات وجود دارند نه حین معاملات.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر