اضافه کردن پکویر 1410
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
خب ، فعلا که دارم حال میکنم /:.yead.:/
سبد من کلا 3 سهم هست که فولای صف خرید ، وتوشه هم روز قبل از بستن اومدیم و رفتیم برای تعدیل و شبندری که دیروز از محل فروش مپناها و شیران وارد شدم و البته در حسرت اضافه کردن تو کف قیمتی امروزش بودم.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
جالبه!! با قوت گرفتن خبر عرضه جم، امروز عرضه حقوقی ها هم تو بازار بیشتر شده!! وصنعت که داره روزی 4 درصد + میخوره!!! آخه کدوم منطقی میگه بفروشی برای خرید سهمی که معلوم نیست تو چه قیمتی عرضه میشه و تا کجا میخواد بره بالا!!! و سهمای دیگه نظیر این زیاده!!!![COLOR=#006400][B][SIZE=2]زمانی که در بازارها ،همه می ترسند شما حریص و طماع باشید و زمانی که همه حریص و طماع هستند شما ترسو باشید[/SIZE][/B][/COLOR]
نظر
-
نظر
-
احساس میکنم کمی خریدارها تو بازار بیشتر شدند و جون گرفتند"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postاحساس میکنم کمی خریدارها تو بازار بیشتر شدند و جون گرفتند"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
امروز به سوتی هایی که دادم نگاه می کردم بخاطر گرفتم چند درصد نوسان بیخود
وسپه از 135 خریدیم 145 فروختیم
ثشرق قبل افزایش سرمایه در 175 خریدم قبل رفتن به افزایش سرمایه فروختم
سیمان کرمان قبل مجمع 700 خریدم رفت مجمع دوبارم رسید به 1000 تومن
مپنا 200 تومنی رو در 235 فروختم
و نیکی 178 تومنی رو با ضرر فروختم
جالبه نه؟
لعنت به نوسانگیری...
نظر
-
واقعا سوالی که این روزها ذهن منو مشغول کرده اینه که والبر تا کی میتونه اینقدر داخل کانال با شیب کم نزولی بالا پایین بشه؟
بنظرمن هرچقدر که زمان میگذره این جذابتر برای خرید میشه.من با افت های 20،سی تومنی کاری ندارم ولی صعودش میتونه خیلی شارپ باشه"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
نظر