دیدن سبد سبز با تک قرمز واتی!!!
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط hector پست شده است View Postفروش نصف وصنعت 308،فروش 1/3 واتی
اضافه کردن شبندر،نشستم برای اضافه کردن ساراب"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط hector پست شده است View Postدرود
مقداری وبوعلی هم خریدم سجاد جان;)
وسپه فروخته شده در دو سه روز پیش رو دارم پس میگیرم
جنگ شده؟؟چرا همه چی داره میاد پایین؟؟"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postحالا وسپه رو امروز چرا میخری،مگه صف فروش نیست؟210تومن هم میشه خرید اونم اگه به اون حمایت عکس العمل نشون بده. من فعلا سهم رو رصد میکنم ببینم با 210تومن چیکار میکنه ممکنه اونجا رو هم بشکنه
سجاد جان بازار چرا اینطوری شده؟؟همه میترسن جنگ بشه!
نظر
-
در اصل توسط hector پست شده است View Postیک مقدار گذاشتم تو -4 دیدم خرید کرده،البته زیاد نبود،یه 25% نقدم برای فردا یا شنبه اول وقت خرید میکنم
سجاد جان بازار چرا اینطوری شده؟؟همه میترسن جنگ بشه!"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
-
-
متاسفانه جو احتمال حمله به سوریه بازارو بدجور ترسونده
من هم چون نیاز به تمرکز دارم این روزا و نمیتونم ذهنمو درگیر کنم بیشتر سهم هامو علارغم میل باطنی و اعتقاد به ارزندگی فروختم تا بعد از اروم شدن اوضاع بخرم حتی شده بالاتر از نرخ فروشم
البته به اعتقادم قضیه جنگ بیشتر جنبه روانی داره و اتفاقی نخواهد افتاددرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
اوباما تصمیمی درباره سوریه ندارد
بین الملل > آمریکا - ایسنا نوشت:
کاخ سفید اعلام کرد، اوباما هنوز تصمیمی درباره نحوه پاسخ دادن به استفاده از سلاحهای شیمیایی در سوریه اتخاذ نکرده است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از پایگاه خبری سوریه نیوز، "جی کارنی"، سخنگوی کاخ سفید در بیانیهای اعلام کرد که باراک اوباما، رئیسجمهوری آمریکا هنوز تصمیمی برای نحوه پاسخگویی به استفاده از سلاحهای شیمیایی در سوریه اتخاذ نکرده است.
وی گفت: اوباما پاسخی مناسب به این مساله خواهد داد اما هنوز تصمیم قطعی در این باره اتخاذ نکرده است.
این اظهارات سخنگوی کاخ سفید در حالی ایراد شد که "جان کری"، وزیر امور خارجه آمریکا مدعی شد: استفاده از سلاحهای شیمیایی در سوریه حقیقت دارد و نظام سوریه تلاش میکند تا حقایق را با شانه خالی کردن از اقداماتی که در غوطه دمشق انجام داده، بپوشاند.
کارنی نیز در ادامه مدعی شد: هیچ راهی برای انکار استفاده از سلاحهای شیمیایی در سوریه وجود ندارد و شکی نیست که دولت سوریه از این سلاحها استفاده کرده است.
وی همچنین با طرح این ادعا که دولت سوریه گناهکار است، تاکید کرد: امکان ندارد بتوان استفاده از سلاحهای شیمیایی را که نقض قوانین بینالمللی است، در سوریه انکار کرد.
پیش از این یک مسئول آمریکایی که خواست نامش فاش نشود، در گفتوگو با خبرگزاری فرانسه ادعا کرد: با استناد به گزارشهای به دست آمده درباره تعداد قربانیان، علائم جسمی آنها و نیز اطلاعات جمعآوری شده توسط سازمان اطلاعات آمریکا و کشورهای غربی تقریبا مشخص است که سلاحهای شیمیایی از سوی نظام سوریه علیه غیرنظامیان استفاده شده است.
پیش از این نیز دولت فرانسه اعلام کرده بود که هنوز تصمیم قطعی درباره اقدام نظامی علیه سوریه اتخاذ نشده و این تصمیم ظرف دو هفته آینده اتخاذ خواهد شد.
علاوه بر این یکی از شبکههای تلویزیون رژیم صهیونیستی مدعی شد: باراک اوباما ظرف 48 ساعت آینده در این خصوص تصمیمگیری خواهد کرد.تحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
-
ای بابا !
بازار خیلی وحشت کرده ، همه به من زنگ میزنند خارج شو ، تو دل آدم خالی میشه ولی....دل من میگه خبرگزاری ها دارن از جو موجود استفاده میکنند و سهمها داره تو کف جمع میشه !
من فکر نمی کنم جنگی در کار باشه....ولی اعصاب معصاب الان تعطیله !ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postای بابا !
بازار خیلی وحشت کرده ، همه به من زنگ میزنند خارج شو ، تو دل آدم خالی میشه ولی....دل من میگه خبرگزاری ها دارن از جو موجود استفاده میکنند و سهمها داره تو کف جمع میشه !
من فکر نمی کنم جنگی در کار باشه....ولی اعصاب معصاب الان تعطیله !
به نظر نمیرسه جنگی رخ بدهد،اما اگه جنگ بشه میشه جنگ جهانی سوم!
نظر
نظر