کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فکر کنم یه مقدار از احساسی عمل کردن سهامدارا فردا کم بشه ،اگه کسی یه سهم خوب توی این بازار رو کنه که اول صبح -5% و ظهر +5% بخوره چی حالی می ده.پیشنهاد بدید یا یه مسابقه بذاریم؟
من باز هم میگویم که احتمال حمله نظامی گرچه شدت میگیرد در رسانه ها , ولی این بیشتر جنبه های تبلیغاتی خواهد داشت .
و فکر میکنم به هیچ وجه امریکا به سوریه حمله مستقیم نظامی نمیکند .
حقیقت حمله نظامی به سوریه بسیار بعید است ...
چرا همه خبر گزاری ها خبرو نمیزنن؟؟تو اکثر خبر گزاری ها هیچ خبری در این پیرامون نزدن
به نظر نمیرسه جنگی رخ بدهد،اما اگه جنگ بشه میشه جنگ جهانی سوم!
دوست من،
حتی اگر جنگی در پیش باشه که احتمالش قوی هست،جنگ محدودی خواهد بود و اگر منظور شما درگیری روسیه و چین با غرب به طور عام و آمریکا به طور خاص هست، همچین احتمالی بسیار بعید و دور از ذهنه.
صد البته منطقه ی ما بیش از پیش آشفته خواهد شد، اگر حمله ای در پیش باشد. اما روسها که در حسرت عظمت اتحادیه ی جماهیر شوروی به سر میبرند، قادر به هماوردی با آمریکا و متحدانش نیستند
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
احتمال اینکه خریداران امروز سود خوبی رو در روزهای اینده کنن زیاده
اما باید به فروشندگان حق داد که حاصل سالها تلاششون رو وارد خطر احتمالی نکنن
با توجه به رشد خوب بازار اکثر فروشندگان با سود فروختن ولی اگر یکدرصد جنگ بشه دیگه نمیشه نقد شد
بنابراین خیلی ها از جمله خودم ترجیح میدم سهم هارو 10درصد بالاتر بخرم اما با خیال و اعصاب اسوده تر
بازار همیشه هست و میشه سود کرد
البته هیچ توصیه ای به خرید یا فروش ندارم
سلام وحید جان،
احتمال جنگ بسیار زیاده، اما جنگ با سوریه و آنهم قویا به صورت محدود.
من احتمال درگیری ایران را در حد بسیار بسیار نازلی میدونم.اگر میخواستم عوامانه بنویسم میگفتم: احتمال درگیری ایران و غرب در جنگ در روزهای آینده صفره.
بابا این شایعات چیه راه انداختین اوباما توی کارنامش جنگ طلبی هست؟؟؟؟
حالا وزیر امور خارجش و4تا نکرش اومدن یه چرندی گفتن
به امید صلح در جای جای دنیا....
اما دوست من، وزیر امور خارجه ی آمریکا و همکارانش نوکر اوباما نیستند و اگر تصمیم گیر نهایی نباشند، تصمیم ساز هستند.
در ضمن پارلمان بریتانیا جلسه ای برای ابعاد و اشکال حمله ی احتمالی به سوریه در دست انجام داره.
امیدوارم جنگی پیش نیاد ولی اگر غرب به سوریه حمله کنه، با عنوان "humanitarian intervention " یا مداخله ی بشر دوستانه وارد خواهد شد و شاید غربب منتظر یک همچین فرصتی برای توجیه حمله ی احتمالی بوده
قطعا" اگه به سوریه حمله بشه ! هدف بعدی ایرانه !
اما تصور نمی کنم اوباما که جایزه صلح نوبل رو به سینه داره این کار رو بکنه !
اصلی ترین برتری اوباما نسبت به رقیب جمهوری خواهش در انتخابات سال گذشته پرهیز از جنگ بود ! هرچند همه اینها احتمالاته !
با توجه به نرمش ایران در مقابل غرب آنهم پس از سالها جنگ سرد حمله به سوریه یک فرصت سوزی برای آنها خواهد بود !
اصلا جنگي هم باشه به ايران چه ربطي داره به ما كه حمله نكردن. انشالله كه جنگي نشه و خدا به مردم بيچاره سوريه رحم كنه
خیلی هم مربوطه چرا که:
بازار سهام مجموعه ايى از ترس و استرس و احساساته، اينجا سهام معامله نميشه بلكه احساس معامله ميشه
/:.Heart.:/
با اجازه البته /:.smilingsmiley.:/
[CENTER][COLOR=#008000][FONT=Tahoma][B]نیکی و سود [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Tahoma][B]خویش را در زیان دیگر کسان مخواه.[/B]
[/FONT][/COLOR][B][SIZE=2][COLOR=#0000ff]نشاطی [/COLOR][COLOR=#b22222]که در نتیجه غم دیگران حاصل شود [/COLOR][COLOR=#ff0000]گناه [/COLOR][COLOR=#b22222]است.
[/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=2][COLOR=#008000]زرتشت پاک
[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
این چه سریه که ما میخوایم همه امورات دنیا رو با نذر و دعا رفع و رجوع کنیم!!!!!!!!!!!
---------- در مورد خرد جمعی و تاثیرات ذهنی بر رفتار یا nlp کتاب دکتر محمد علی حقیقی در خصوص تکنولوژی فکر رو بخونید .
دعا جدا از اینکه از سوی ارمنی و مسیحی و ... باشه تاثیرات روانی داره که به رفتار و عمل میرسه .
بابت سوال و ایرادی که بر این دوستمون گرفتید .به نوبه خودم تشکر می کنم و دعا می کنم شما و همه دوستان بورسی موفق و پر سود باشند.
نظر