به نظر شما این صف ۱۸میلیونیش جمع میشه؟؟
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
-
-
-
خودرو با پيش بيني سود از طرف بعضي از بزرگان بورس كه حدود ۱۲۰الي ۲۰۰تومان گفته اند امروز با قيمت ۲۱۵تومان معامله مي شود
حقيقي ها امروز مي توانند وارد بشوندبهترين روز براي ورود است
قيمتها در خرداد ۹۳:
خودرو ۱۴۰۰۰تومان
خاور ۵۰۰۰تومان
رايان۶۰۰۰تومان
خاذين۵۰۰۰ تومان
وساپا۴۰۰۰تومان
خساپا۴۵۰۰تومان
زامياد ۳۵۰۰تومان
...دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
رايان گنجي است كه من به خاطر خودرو زياد بهش نمي پردازم ولي در گروه خودرو بهترين است يعني اول رايان بعد خودرو
تيم تريدر من از امروز به تعداد خيلي بالا رايان و خودرو مي خرند البته من به اندازه كافي دارم صف را جمع كرديم من بهشون حقوق نمي دم كه ضرر كنم مطمئن باشيد اگر تيم من مي خرند با حداقل ۱۰۰سود به من تحويل مي دهند
البته امروز خاور هم خريد داشتنددوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
تو تا کی میخوای به این چرت و پرت گفتن ادامه بدی ؟ خودت خسته نشدی؟!در اصل توسط شبندر پست شده است مشاهده پستخودرو با پيش بيني سود از طرف بعضي از بزرگان بورس كه حدود ۱۲۰الي ۲۰۰تومان گفته اند امروز با قيمت ۲۱۵تومان معامله مي شود
حقيقي ها امروز مي توانند وارد بشوندبهترين روز براي ورود است
قيمتها در خرداد ۹۳:
خودرو ۱۴۰۰۰تومان
خاور ۵۰۰۰تومان
رايان۶۰۰۰تومان
خاذين۵۰۰۰ تومان
وساپا۴۰۰۰تومان
خساپا۴۵۰۰تومان
زامياد ۳۵۰۰تومان
...
[COLOR=#۰۰۸۰۰۰]ادب مرد به ز دولت اوست[/COLOR]
نظر
-
طبق آخرين خبرهاي كارشناسهايم نرخ سود بانكي امسال تغيير نمي كند وتجديد ارزيابي بانك ها مدتها پيش آغاز شده
بانكي ها حتما معاملات خوبي خواهند داشت
خريد بانك دي و پاسارگاددوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
مگه شما چقدر سرمايه تو بورس داري جناب شبندر؟
راستي اين آمارهاي قيمتي رو رو هوا ميدي به نظرم. ببخشيد
در اصل توسط شبندر پست شده است مشاهده پسترايان گنجي است كه من به خاطر خودرو زياد بهش نمي پردازم ولي در گروه خودرو بهترين است يعني اول رايان بعد خودرو
تيم تريدر من از امروز به تعداد خيلي بالا رايان و خودرو مي خرند البته من به اندازه كافي دارم صف را جمع كرديم من بهشون حقوق نمي دم كه ضرر كنم مطمئن باشيد اگر تيم من مي خرند با حداقل ۱۰۰سود به من تحويل مي دهند
البته امروز خاور هم خريد داشتندتحلیلگر بازار tahlilgar۰@
نظر
-
كار خودتون چيه كه تريدر استخدام ميكنيد؟ چندتا خريدي
در اصل توسط شبندر پست شده است مشاهده پستصف خودرو خيلي كم است اگر ۵ميليون بشه تريدر من جمع ميكنهتحلیلگر بازار tahlilgar۰@
نظر

نظر