خرید پله اول وصنا حدود 1 میل در 231
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
دوستان هيچ دقت كرده ايد 2 روز كه بازار منفي شده بود همه تو اين فروم ها حرف از ريزش شاخص و اصلاح بلند مدتي حرف ميزدند ولي حالا كه يه روز مثبت شده حرفهاي همه برعكس شده به نظرم به اين سايتها هم خيلي اعتماد نكنيد و فقط سهام بنيادي مثل ذوب - فملي - وغدير- و پارس و... بخريد و گوش به حرف بقيه ندهيد.تحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
-
خرید فایرا و کگاز و غالبر -4 از فروشنده های عجول انشالا بالاترین قیمت تقدیمشون میکنیم..جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
دوستان در این بازار منفی سهمهایی با پی بر ای پایین ارزنده هستند همچون پسهند و پکویر و حتاید و..........
نظر
-
دوستان سلام،
کنگره ی آمریکا در تعطیلات تابستانی به سر میبره و قرار بر اینه که دوشنبه نهم سپتامبر رای به حمله و یا منع حمله به سوریه بده.
با توجه به مطالعاتی که این چند روز داشتم و از اونجایی که با ادبیات سیاست خارجی آشنایی مختصری دارم چند نکته هست که خدمتتون عرض میکنم:
1. منافع ملی هر کشوری بر طبق نظریه رئالیسم در روابط بین الملل شامل منافع کوتاه مدت (اقتصادی)، منافع میان مدت(پرستیژ بین المللی، و منافع بلند مدته ( امنیت ملی).
سیاست خارجی آمریکا مبتنی بر واقع گرایی سیاسی و یا رئالیسمه.
2. اوباما با انداختن توپ در زمین کنگره به نحوی روی پرستیژ بین المللی و امنیت ملی آریکا ریسک کرده، چرا که در صورت رای منفی کنگره و عدم حمله، عملا آمریکا از خط قرمزی که مدعیش بوده عدول کرده و پرستیژ ابرقدرتی خودش رو زیر سوال برده. از دست رفتن پرستیژ میتونه به نخواندن حرف آمریکا در عرصه ی بین المللی منجر بشه که یکی از شاخصه های از دست رفتن امنیت ملی، از دست رفتن پرستیژ بین المللیه.
3. نتیجتا و با توجه به مطالعاتی که بنده داشته م، کنگره با در نظر گرفتن همه ی موارد بالا و یک سری ملاحظات دیگه، رای به حمه به سوریه را صادر خواهد کرد.
4. با توجه به فرض حمله یعنی فرض بالا، بازار هیجانی ایران هفته ی آینده نیز با افت و صف های فروش سنگین روبرو خواهد بود.
5. بنده اگرچه معتقدم دولت ایران به هیچ وجه خودش را در این جنگ دخیل نخواهد کرد، با این وجود فعلا نقد هستم چرا که بازار پیرو جنگ در سوریه با هیجان فروش روبرو خواهد شد.
غرضم از نوشتن این چند خط، توصیه ای دوستانه به رفقای مجازی خودم بود که تحمل ریسک و افت این روزها را ندارند و در صدد خرید سهمهای تاپ بازار با قیمت هایی بهترند.
امیدوارم که من اشتباه کنم و جتگی پیش نیاد، با اینحال صراحت و صداقت حکم میکنه نظری که فکر میکنم برای دوستانم که بعضا سرمایه های خردی دارند بیان کنم. به قول دوست عزیزی...با نقد موندن و خرید نکردن در این چند روزه، فوقش ما چند درصد ضرر میکنیم
با سپاس
زوربازی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
درود؛
امروز در حالي كه يك فنجون چاي نوش مي نمودم ذوب ها+ شپديس هايي كه چهارشنبه از صف فروش خريده بودم در مثبت كامل فروختم.
بقيه خريدهاي چهارشنبه مثل قثابت 506 توماني و همچنين ونفت 150 توماني و فراور 630 توماني هنوز در سبد خواهند ماند.
همچنان با سهم هاي قبلي هم هستيم تا ببينيم خدا چه مي خواهدإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
باز هم پسهند و پکویر اضافه شد. در این بازار آشفته قدرت پسهند دیدنی بود . ای پی اس پسهند چه حرفی میزنه با آدم
حتاید و حتوکا نیز اضافه شد این دو پی بر ای های جالبی دارند
با ورود شاوان ادامه حرکت صعودی پالایشی ها برای چندین روز تضمین شد. کماکان پالایشی ها لیدر بی چون و چرای بازارند . شرانل را زیر نظر داشته باشید......
نظر
نظر