امروز واتی هایی که تو ۹۴۵ و ۹۰۸ فروخته بودم را سر جایش گذاشتم.هر جور حساب می کنم نباید این قیمت های مفت را می دید.
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
کمی سبد سبک کردیم واسه خرید تو منفی روزهای یکشنبه و دوشنبه ....
کمی از شبندر دل کندیم...به هر حال زمان میخواد از ۱۳۰۰ بگذره...A man should get to bleed in peace
نظر
-
من امروز ۱۱۰۰۰ تا شاوان گذاشتم برا پله اول فروش خیلی از دوستان نگهداریشو پیشنهاد دادن ولی فردا بازم اقدام به فروش میکنم اگه قیمت بهتر شد که در پایان بازار همه رو میفروشم یه ۲۰ روزی میخوام حسابی سبک کنم تا بعدش هر چی قسمت باشه
نظر
-
ما عزیزم! ما همه شیمیایی شدیم خبر نداریم!در اصل توسط iq_son پست شده است مشاهده پستکسی مرده؟!
اینها که میبینی فعل و انفعالات شیمیایی ماهاست.....یکی سکته مغزی زده! یکی سکته قلبی کرده! یکی مثل من داره زخم معده میگیره !ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
جالب شده بورس اینجا همه سهما با هم میرن بالا با هم اصلاح میکنن در هر صورت تو روز مثبت هر چی گیر بیاد بخری سود داره بلعکس هم ضرر مسئله ای به نام سهام بنیادی و با ارزش اینجا وجود نداره ....جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
-
پنجشنبه ی هفته پیش اگه حمله شده بود تا الان همه چی تموم شده بود
حروم زاده بزن خیالمونو راحت کن دیگه اه اه اه
نظر
-
نظر
-
بخدا همین درستشهدر اصل توسط رامین حیاتی پست شده است مشاهده پستمنکه با ضرر زیاد قصد درم از این بازار مسخره برای همیشه خارج بشم
نظر
-
ملت به خاطر ترس بیخودی سهماشونو مفت دادن به حقوقی حالا میگن اه چی شد چه خبره
هیچ خبری نیست حقوقی احمق عین بی پدر مادرای بی بته میمنونه هرجا بره سهمو از ریشه میخشکونههمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر

نظر