کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
باید یه نامه نوشته شه سازمان بورس فعلا ببندن بازارو اینکه نمیشه
قانونشم هست توی سازمان
از دوستان تقاضا دارم تو سایت ها بزنن
و کسانی که میتونن پیگیری کنن
[COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]
قانونشم هست توی سازمان
فکر کن گرگهای گرسنه سازمان که از قبل نقد شدن بگذارن همچین اتفاقی بیفته...فکر کردی منافع من و تو واسه اونها مهمه ؟! اونها برای همچین روزی دندون تیز کردند که از ضرر من و تو بهره برداری کنند و به منفعت برسن.
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نمیدونم چرا دیگه مثل قبل اعصابم بهم نریخته از منفی های این دو سه روزه.فکر کنم اون قسمت از مغزم که به -4 سهام هام واکنش نشون میداد بی حس شده!!عین ادم های منگ به صفهای فروش نگاه میکنم بدون اینکه احساس خاصی داشته باشم!!یه مقدار نگران کننده به نظر میرسه این حالت!! /:.mellowsmiley.:/
قانونشم هست توی سازمان
فکر کن گرگهای گرسنه سازمان که از قبل نقد شدن بگذارن همچین اتفاقی بیفته...فکر کردی منافع من و تو واسه اونها مهمه ؟! اونها برای همچین روزی دندون تیز کردند که از ضرر من و تو بهره برداری کنند و به منفعت برسن.
نمیدونم چرا دیگه مثل قبل اعصابم بهم نریخته از منفی های این دو سه روزه.فکر کنم اون قسمت از مغزم که به -4 سهام هام واکنش نشون میداد بی حس شده!!عین ادم های منگ به صفهای فروش نگاه میکنم بدون اینکه احساس خاصی داشته باشم!!یه مقدار نگران کننده به نظر میرسه این حالت!! /:.mellowsmiley.:/
نه چون منم اینطوری شدم.فقط اینطوری دارم به صفهای فروش نگاه میکنم/.:blinksmiley.:/
عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/
بهترین سهم تو بازار ایران شپمچا هستش.تو بازار مثبت حجم مبنا نمیدن.تو بازار ترکیده شده مثبت 4 میخوره.واقعا لیدره.
به این میگن سهمی که میشه روش تک سهم شد
عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/
بهترین سهم تو بازار ایران شپمچا هستش.تو بازار مثبت حجم مبنا نمیدن.تو بازار ترکیده شده مثبت 4 میخوره.واقعا لیدره.
شانسیه داداش اینم حقوقی دست میزاره روش گند میزنه بهش
یادمه سید یاسر شریعت سهمهاشو برده بود رو این سهم...دمش گرم
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
قصد داشتم کمی صبر کنم ولی با دیدن مطلب بالا در اولین فرصت خارج میشم
سلام رامین جان
برادر این موضوع فساد گریز ناپذیره .شما یه جا رو نام ببر که توش این اتفاقا نیفته.این نباید باعث بشه پامون بلرزه .اکثر کسانی که وارد بورس می شن با دید بلند مدت وارد میشن. از من می شنوی برادر وقتی پا توی مسیری می ذاری تا به هدفت نرسیدی پا پس نکش.من تو زندگی هیچ چیزو راحت بدست نیاوردم انگار این سرنوشتمه که برای بدست آوردن هر چیزی باید تلاش زیادی بکنم ولی همیشه مزد تلاشمو گرفتم .
نظر