دوست عزیز چند تا از سهمها رو که مطالعه کردی و مطمئنی رو بفرما تا بی نصیب نمامیم اگر مایل هستید تشکر
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط سیگنال پست شده است View Postاحتمال فراوان خرید پله بعدی پسهند
سهمهای کوچک و بنیادی بزودی مورد توجه بازار قرار خواهند گرفتهمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
سبدمون به رنگ کمونیستاس
بهترین کار خاموش کردن سیستم
توصیه من به شما هم همینه برین به اون یکی کاراتون برسید
نظر
-
درود؛
اضافه كردن واتي، ونفت و قثابت همه از صف فروش.
ان شالله فردا يا نهايتا پس فردا هم يك پله ديگه اضافه خواهيم كردإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
منم به فردا و پس فردا امیدوارم.
انشاا... که بازار دیگه به این فروشنده ها یه درس حسابی بده، هر چند من تقریبا 30-40% نقدم و منفی و مثبت هر دو به یک اندازه بهم میچسبه ولی اکثر دوستان که نقد ندارن باعث ناراحتی خود من هم هست.
امروز یه کوچولو وسپه خریدم. ولی بیشتر منتظر شبندر و شترانم.أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ
نظر
-
سلام دوستان
از اساتید محترم خواهش می کنم راهنمایی کنند 70% سهام من رو تاپیکو (که از عرضه اولیه دارم)و فولای و غمارگ تشکیل می ده که با دید حداقل 6 ماهه خریدم و با توجه به اصلاحی که شاخص در پیش داره بسیاری از دوستان توصیه به نقد کردن و نقد ماندن دارند. حالا واقعا میلی به فروش ندارم و تحمل روز های منفی رو هم دارم چون ممکنه از خریدشون جا بمونم و افسوس بخورم. در این روزهای پیش رو هم در کمین سهام بنیادی در قیمت های مناسب هستم که خوشبختانه کم هم نیستند حالا دوستان عزیز فکر می کنند راه درستی در پیش گرفتم ؟
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود؛
اضافه كردن واتي، ونفت و قثابت همه از صف فروش.
ان شالله فردا يا نهايتا پس فردا هم يك پله ديگه اضافه خواهيم كرد
تا وقتی این منفی باشه اضافه می کنیم تا ببینیم به کجا میرسیم...آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2013/09/08, 08:13.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
نظر