خرید دلر...
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
از شنبه دوستان قصد دارند از بورس ايران خارج بشن من هم با اين وضعي كه سازمان بورس داره و اخبار ضد ونقيضي كه براي كسب پول از هر طريقي روزنامه ها مي نويسند كم كم نصف سرمايه را به فاركس انتقال مي دهم و از گروه خودرويي كه 50درصد در سودم به طور كل خارج مي شوم فقط مقداري شبندر حدود 10ميليون سهم نگه مي دارم.
خودرويي ها ،بانكي ها،پالايشي ها،فولادي ها،دارويي ها،...
من توي اين چند سالي كه در بورس تهران بودم فقط يه چيز كشف كردم اونم دروغ و دغلبازي براي كسب پول
ببينيد يه روزنامه ميگه وضع خودروسازي روبه بهبوده اونطرف يكي ديگه ميگه خودروسازي تعطيل شده عجب كشوري داريد ها و هيچ كس هم پاسخگو نيست،اگر در لندن يكي اينارو مي نوشت وغلط بود اونوقت بايد ميرفت و پشتسرش هم نگاه نمي كرد ولي توي تهران همه چيز مي نويسند و افتخار هم مي كنند همين روزنامه فردا تعريف ميكنه پس فردا تكذيب.دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postاز شنبه دوستان قصد دارند از بورس ايران خارج بشن من هم با اين وضعي كه سازمان بورس داره و اخبار ضد ونقيضي كه براي كسب پول از هر طريقي روزنامه ها مي نويسند كم كم نصف سرمايه را به فاركس انتقال مي دهم و از گروه خودرويي كه 50درصد در سودم به طور كل خارج مي شوم فقط مقداري شبندر حدود 10ميليون سهم نگه مي دارم.
من توي اين چند سالي كه در بورس تهران بودم فقط يه چيز كشف كردم اونم دروغ و دغلبازي براي كسب پول
ببينيد يه روزنامه ميگه وضع خودروسازي روبه بهبوده اونطرف يكي ديگه ميگه خودروسازي تعطيل شده عجب كشوري داريد ها و هيچ كس هم پاسخگو نيست،اگر در لندن يكي اينارو مي نوشت وغلط بود اونوقت بايد ميرفت و پشتسرش هم نگاه نمي كرد ولي توي تهران همه چيز مي نويسند و افتخار هم مي كنند همين روزنامه فردا تعريف ميكنه پس فردا تكذيب.آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postاز شنبه دوستان قصد دارند از بورس ايران خارج بشن من هم با اين وضعي كه سازمان بورس داره و اخبار ضد ونقيضي كه براي كسب پول از هر طريقي روزنامه ها مي نويسند كم كم نصف سرمايه را به فاركس انتقال مي دهم و از گروه خودرويي كه 50درصد در سودم به طور كل خارج مي شوم فقط مقداري شبندر حدود 10ميليون سهم نگه مي دارم.
ببينيد يه روزنامه ميگه وضع خودروسازي روبه بهبوده اونطرف يكي ديگه ميگه خودروسازي تعطيل شده عجب كشوري داريد ها و هيچ كس هم پاسخگو نيست،اگر در لندن يكي اينارو مي نوشت وغلط بود اونوقت بايد ميرفت و پشتسرش هم نگاه نمي كرد ولي توي تهران همه چيز مي نويسند و افتخار هم مي كنند همين روزنامه فردا تعريف ميكنه پس فردا تكذيب.
بیا و از دنده ی لجبازی پایین بیا و عوض خودرو بانکی و فلزی و لاستیکی بخر.... من که دوست ندارم شما ناراحت باشیزی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
ببينيد يه روزنامه ميگه وضع خودروسازي روبه بهبوده اونطرف يكي ديگه ميگه خودروسازي تعطيل شده عجب كشوري داريد ها و هيچ كس هم پاسخگو نيست،اگر در لندن يكي اينارو مي نوشت وغلط بود اونوقت بايد ميرفت و پشتسرش هم نگاه نمي كرد ولي توي تهران همه چيز مي نويسند و افتخار هم مي كنند همين روزنامه فردا تعريف ميكنه پس فردا تكذيب.تک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925
نظر
-
خرید حقوقی و گروهی روی غدیر فعال شده است رصد کنید
مپنا اگر حجم خوبی بزند از فردا صعودی خواهد بود......
نظر
-
ببينيد يه روزنامه ميگه وضع خودروسازي روبه بهبوده اونطرف يكي ديگه ميگه خودروسازي تعطيل شده عجب كشوري داريد ها و هيچ كس هم پاسخگو نيست،اگر در لندن يكي اينارو مي نوشت وغلط بود اونوقت بايد ميرفت و پشتسرش هم نگاه نمي كرد ولي توي تهران همه چيز مي نويسند و افتخار هم مي كنند همين روزنامه فردا تعريف ميكنه پس فردا تكذيب.
به سلامت...
نظر
-
باز هم شاوان اضافه شد ...
شاملا هم اضافه شد:Dآخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ 2013/09/14, 09:14.جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postاز شنبه دوستان................
نظر
نظر