کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خب... این دیگه نوبرشه...
صبح تا اومدیم یه مقدار بفروشیم سیستم قطع شد...یعنی وقتی توی مثبت میشد سود شناسایی کرد و زد بیرون! حالا هم که به حول و قوه ی الهی سیستم وصله...سود امروز که سهل، سود دیروز هم از حلقوممون کشیدن بیرون....
دریغ از یک عذر خواهی ساده از طرف سازمان و کارگزاری ها بابت مشکلات سرور!
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
با شايعه زيبايي بازار را دقيقا بر عکس کردند.
تا 24ساعت اينده دوباره بازار برعکس خواهد شد.
شايعه کرده اند دولت قرار هست ارز اتاق مبادلات را 3000تومان کنه.
..............................................
من باور نخواهم کرد.اين يعني تورم وحشتناک.و مخالف سياست کاهش قيمتهاي جناب اقاي روحاني
با بانک و خودرو و......مي مانم.
من باور نخواهم کرد.اين يعني تورم وحشتناک.و مخالف سياست کاهش قيمتهاي جناب اقاي روحاني
با سلام آقا کیانوش هفته گذشته خود دکتر نوبخت گفته بود دولت قصد افزایش نرخ دلار 2500 تومان را ندارد اگر حالا بیاید این کار را انجام دهند واقعا مردم را از خودشان دل سرد می کنند چون اصول راست گوی بود نه دولت احمدی نژاد !! با تشکر
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
سلام
گرامی با این شایعه و دلار 3000 تومانی مبادلاتی ، چرا وبملت با این حجم از دلارهای بی صاحبش باید منفی باشد؟
نمیدونم چرا طرز معاملات امروز بازار منو گیج کرده سهمی رو +4 رو -4 میفروشن سهم دیگه قمیت پایانیش -4 رو +4 میخرن بعد که منفی میشه دوباره میفروشن /:.wacsmiley.:/ روند واتی هم که :-&اینجا همه چی در همه
خرید غشاذر 179.3
اضافه کردن غشان - شدوص
اضافه کردن تکمبا ح 48 جالبه قبلا حقش بالاتر از سهم بود حالا بلعکس شده سهم صف خرید حقش منفی !! اینم بزودی ;)
دیروزم لخزر خرید شده بود ...
رتاپم دقایق آخر خوب حال فروشنده هاشو گرفت >:)
نظر