خرید وبصادر در محدوده کف قیمت امروز
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط zorba پست شده است View Postسلام استاد
والا دو روزه من اصلا نمیدونم چه خبره...
من کمتر از 20 درصد سبدم بانکیه و امروز هم داشتم خیز برمیداشتم تجارت رو تو منفی کامل بخرم اما با توجه به همون کم عمقی بازار که شما فرمودین، گفتم فردا شاید بشه بهتر خرید!
من که مثل شما تخصص در امور مالی ندارم اما ممنون میشم یکی به من بگه چطور قراره همه ی صنایع رشد کنن و فقط و فقط بانکها متضرر بشن!!! کجای دنیا این اتفاق افتاده؟ قیمت رسمی ارز دوبرابر شده و با این حساب باز هم میگن بانکها رشدی نمیکنن!
وصنا رو من خوب و شیرین و راحت خریدم...امروز صف فروش بود!!! 9 ماهه 65 تومان ساخته...فرض میگیرم 3 ماه آینده 10 تومان بسازه ...در جمع میشه 75 تومان.... با پی بر ای 4 هم حساب کنیم قیمت سهم باید 300 تومان باشه!
سال مالی نزدیکه و سهم قرار نیست شب مجمع با پی بر ای 4 معامله بشه!!!
دو روزه وضعیت عجیبی داریم استاد
توی بازار یا باید به اونایی که بازار را بالا و پایین می کنند وصل بود تا بتونی کوتاه مدت سود ببری یا باید دیدتون را به میان مدت و بلند مدت تغییر بدید و از منفی های موقت نترسید.من خودم که راه دوم را انتخاب نمودم.راستی هنوز ایرانی یا برگشتی؟در هر صورت خوش بگذره و پر سود باشید.
نظر
-
اضافه کردن کسعدی 6000 . متاسفانه به فراور نرسیدم. ان شالله فردا....[B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]
نظر
-
پس از تکمیل خریدم در ومعادن با این سهم تا افزایش سرمایه احتمالی خواهم ماند.
دیروز و امروز فقط وسینا و خاور خریدم .
درصورت امکان خرید فردا به هردو سهم اضافه میکنم.[SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
تاپیکو اضافه شد...دلیلی نمی بینم سهامی که میتونه تا پایان سال 140 تومن سود بسازه رو در قیمت 370 نخرم
شما نظرتون چیه؟
نظر
-
خرید شاوان
خرید کاذرشادترین مردم کسانی نیستند که لزوما بهترین چیزها را داشته باشند، بلکه افرادی هستند که قدر امکاناتی را که دارند می دانند
نظر
-
-
-
فروش سهام جایزه ناشی از افزایش سرمایه ایران خودرو به صف خرید!
سهم اصلی رو در حدود 110تومان خریده بودم و سهم جایزه بدلیل درصد پایین افزایش سرمایه کم بود
البته موقعی که در 110خودرو میخریدم و خریدنی میدونستم چه مخالفتهایی که نمیشد!
بعد از این رو دارای ریسک میدونم مخصوصا اینکه گزارش 6ماهه در پیشه بالاتر هم اگر رفت نوش جان خریدار!درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
نظر