خرید وتوکا در منفی و فروش به صف خرید
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
شادترین مردم کسانی نیستند که لزوما بهترین چیزها را داشته باشند، بلکه افرادی هستند که قدر امکاناتی را که دارند می دانند
-
شدوص هم از صف فروش برداشتم،البته تو صفر تابلو هم برداشته بودمدر اصل توسط hector پست شده است مشاهده پستدرود
خرید بنیرو در ۴- و فروش آن در ۴+ در ۱۵ دقیقه >:D<
اضافه کردن دارویی ها
من یک سوال دارم؟این گروه دارو و سیمان قراره تعدیل منفی بدن؟؟:-/
الان دیدم صف!>:D<
نظر
-
۵۴میل معامله شددر اصل توسط "heydar" پست شده است مشاهده پستشیراز در قیمت ۹۲۹اضافه شد
حقوقی میفروخت...
دکوثر خرید شد
دوستان علت صعود تسه چیست؟
نظر
-
با سلام.دوستان من سهام بانک تجارت رو به قیمت هر سهم ۲۵۵ تومان خریداری نموده ام.به نظرتون با توجه به کاهش قیمت اون باید بفروشم یا نگهداری کنم؟
نظر
-
علت صعود تسه فروش پدر من بوده...هر وقت ما میفروشیم گرون میشه...ها ها هادر اصل توسط "heydar" پست شده است مشاهده پست۵۴میل معامله شد
دکوثر خرید شد
دوستان علت صعود تسه چیست؟
نظر
-
-
شركت كروز خريدار ۵۰۰ميليون دلاري ايران خودرو شده ،حالا مي بينيد چرا ميگويم خودرو خرداد ۹۳ به قيمت ۱۴۰۰۰تومان خواهد رسيد زيرا اگر كروز خودرو را بخرد در عرض بيست روز قيمت خودرو نجومي بالا ميره تابه ۱۴۰۰۰تومان برسه، امروز تا تونستم خودرو و زامياد اضافه كردم زيرا زامياد هم در برنامه قرار داره ، يك سخن بگويم هرچه پس انداز داريد فقط از گروه خودرو بخريد ميلياردرهاي خارجي روي خودروي ايران شرط بسته اند من هر روز با اونها ملاقات مي كنم. حقيقي ها هرگز از گروه خودرو نفروشيد مگر در صورتي كه نياز داشته باشيد.دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر

نظر