در اصل توسط hamh پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
[CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
-
-
دوستي درآمريكا دارم كه به من گفتند خودروسازي ايران با حمايت آمريكا به سطح كره جنوبي خواهد رسيد
و يه گنج ديگه اينكه صنعت ساخت وسايل الكترونيكي هم مانند يخچال و تلويزيون - ماشين لباسشويي و ... هم تحت حمايت آمريكا در دنيا حرف زيادي براي گفتن خواهند داشت بزودي تلويزيون هاي ايراني تمام جهان را پر خواهند كرد.
ويه خبر توپ ديگه بسياري از خودرو سازان غربي قصد ورود به خودروي ايران را داشتند كه با ورود آمريكا رغابت شديدي صورت ميپذيره كه حتي صنعت نفت تحت تاثير قرار ميگيره و خودرو اولين صنعت غير نفتي موفق در ايران خواهد شد. خيلي تا خرداد 93 باقي نمانده سبد خودرويي خود را تشكيل دهيد و يا كامل كنيد .
هركسي ميخواد سال بعد يه ويلا توي فرانسه بگيره امروز خودرو بخرهدوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postدوستي درآمريكا دارم كه به من گفتند خودروسازي ايران با حمايت آمريكا به سطح كره جنوبي خواهد رسيد
و يه گنج ديگه اينكه صنعت ساخت وسايل الكترونيكي هم مانند يخچال و تلويزيون - ماشين لباسشويي و ... هم تحت حمايت آمريكا در دنيا حرف زيادي براي گفتن خواهند داشت بزودي تلويزيون هاي ايراني تمام جهان را پر خواهند كرد.
ويه خبر توپ ديگه بسياري از خودرو سازان غربي قصد ورود به خودروي ايران را داشتند كه با ورود آمريكا رغابت شديدي صورت ميپذيره كه حتي صنعت نفت تحت تاثير قرار ميگيره و خودرو اولين صنعت غير نفتي موفق در ايران خواهد شد. خيلي تا خرداد 93 باقي نمانده سبد خودرويي خود را تشكيل دهيد و يا كامل كنيد .
هركسي ميخواد سال بعد يه ويلا توي فرانسه بگيره امروز خودرو بخره
**جمله بالا من باب مزاح و شوخی بود.ولی دوست عزیز خواهشا به شخصیت حودتون اهمیت نمیدین به شعور مخاطبتون اهمیت بدین.چرا فکر میکنیم با این حرفا دیگران جذب شما میشن؟<<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
<< كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)
نظر
-
-
درود؛
خريد سخاش از صف فروش در مچينگ اول وقت
مترصد منفي شدن يك سهم خووووب براي اضافه كردن ;)
كسرا!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر