تصفیه حساب اعتباری ها دلیل افت بازار
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط rezatehrani پست شده است View Postچی شد بازار یهو منفی شد؟؟
حدود 20 روز درگیر جنگ و یا عدم جنگ به سوریه بودیم
10 روز بعد بازار متعادل شد
بعد هم سهام پالایشگاهی سر به فلک کشیدند
الباقی بازار تا اومد جونی بگیره، حرف از اصلاح شاخص شد!
حالا آخر مهرماه شده.... میگن(میگن) روز تسویه حساب اعتباری هاست!
دیروز برای بانکی ها سر و دست میشکوندن و صف های ملیونی تشکیل شده بود
امروز دارن در رالی فروش سبقت میگیرند!
واقعا از لحاظ اخلاقی نمیشه به کسی توصیه کرد که توی این آشفته بازار سرمایه گذاری کنه
به قول ظریفی: همه چیزمون به همه چیزمون میاد!!!زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
درود؛
فعلا كمي كسرا اضافه كرديم. احتمال داره 1-2 تا سهم ديگه هم بفروشم بيشتر اضافه كنم شايد هم فردا بقيش رو اضافه كنمإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط zorba پست شده است View Postهر کسی از ظن خود شد یار من
حدود 20 روز درگیر جنگ و یا عدم جنگ به سوریه بودیم
10 روز بعد بازار متعادل شد
بعد هم سهام پالایشگاهی سر به فلک کشیدند
الباقی بازار تا اومد جونی بگیره، حرف از اصلاح شاخص شد!
حالا آخر مهرماه شده.... میگن(میگن) روز تسویه حساب اعتباری هاست!
دیروز برای بانکی ها سر و دست میشکوندن و صف های ملیونی تشکیل شده بود
امروز دارن در رالی فروش سبقت میگیرند!
واقعا از لحاظ اخلاقی نمیشه به کسی توصیه کرد که توی این آشفته بازار سرمایه گذاری کنه
به قول ظریفی: همه چیزمون به همه چیزمون میاد!!!
نظر
-
وقتی آقای نعمت زاده وزیر صنعت،معدن و تجارت در همایش گرامیداشت روز جهانی استاندارد میگه صنعت نفس های آخر خود را میکشد نمونه عینی آن را در بورس میتوان دید.شاخص با سهام پترو و پالایشی گره خورده و مابقی صنایع جدای از اینکه نمیتوانند جلوی ریزش شاخص را بگیرند حتی نمیتوانند خود را از منفی شدن و صف فروش رهایی بدندقلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد
نظر
-
در حال خرید پله ای وبشهر و تاپیکو
دیروز در همین تاپیک از فروش شبندر گفتم و در ادامه نوشتم همین امروز همه پالایشی ها خودم رو خواخم فروخت! حقیقت اینه که گروهی که بیشترین رشد را داشته در پایین اومدن هم بیشترین کاهش را خواهد داشت! خوشبختانه خوب موقعی از پالایشی ها خارج شدم ولی دفه ی بعدی در شرایط مشابه این ریسک رو نمیکنم و به محض رسیدن به حباب سهام های خودم رو خواهم فروخت چون هر لحظه امکان برگشت بازار وجود دارد، یکی از این سهم ها شاوان بود که واقعا بیش از حد بالا رفته بود...
در هرصورت امیدوارم کسانی که به تازگی وارد بورس شدن ضرری نکنن چون همان طور که رشد بازار ترسناک شده بود ضرر این افراد با حجم پول بالا هم خطرناک هست!
نظر
-
نظر