کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حدود چند بنظرت خروجش خوبه؟چند روز دیگه صف جمع شد بدیم بره؟
البته اساتید تکنیکالی بهتره نظر بدن ولی از دید تکنیکالی من این 2380 ريال را رد کنه یه مقاومت رو 2560 ريال داره که اگه اونم رد کنه حرکت سهم روان خواهد شد..
از نظر بنیادی هم سهم در وضعیت خوبیه...خبر های صنعتش هم عالیه و جو مناسبی رو بانکی ها فعلا هست... پیشنهادی برای خرید و فروش ندارم ولی خودم تا بنیادی گروه زیر سوال نره نگه میدارم.. نمودار گارد خوبی گرفته..;)
وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
البته اساتید تکنیکالی بهتره نظر بدن ولی از دید تکنیکالی من این 2380 ريال را رد کنه یه مقاومت رو 2560 ريال داره که اگه اونم رد کنه حرکت سهم روان خواهد شد..
از نظر بنیادی هم سهم در وضعیت خوبیه...خبر های صنعتش هم عالیه و جو مناسبی رو بانکی ها فعلا هست... پیشنهادی برای خرید و فروش ندارم ولی خودم تا بنیادی گروه زیر سوال نره نگه میدارم.. نمودار گارد خوبی گرفته..;)
قربونت
/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
[CENTER][COLOR=#008000][FONT=Tahoma][B]نیکی و سود [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Tahoma][B]خویش را در زیان دیگر کسان مخواه.[/B]
[/FONT][/COLOR][B][SIZE=2][COLOR=#0000ff]نشاطی [/COLOR][COLOR=#b22222]که در نتیجه غم دیگران حاصل شود [/COLOR][COLOR=#ff0000]گناه [/COLOR][COLOR=#b22222]است.
[/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=2][COLOR=#008000]زرتشت پاک
[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
فروش پردیس و وصنعت (صد البته در قیمتهای فعلی ارزنده هستند) و اضافه کردن شاوان از 4220
کمی هم خودرو خریدیم !
جالبه بهمن سال پیش در بولتون هفتگی بورسبازان خودرو در 95 تومن/.:blushsmiley:./ موج شماری کردم گفتم موج 3 شروع شده ولی خودم نخریدم !
نظر