خرید شپنا در مثبت 1.70.....قیمت پایانی سهم در مثبت 3.73!!!
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
با فعال شدن حد ضرر در غپینو مجبور شدم سهم را که بسیار روش مثبت بودم بفروشم.... اگر چه برام جز کار های بسیار سخت بود که با ضرر (هر چند مختصر) از سهمی خارج شم ولی به استراتژیم می بایست پایبند باشم..........
نقدینگی حاصل از غینو به غبشهر تزریق شد....
سبد موجود شپارس- چکاوه و غبشهربعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
خرید کگاز از صف فروش.
راه اندازی طرح شیشه سازی لایت از همین ماه+ پوشش 6 ماهه 90 درصد!
سود این طرح جدیدو تو گزارش 6 ماهه نیاورده!!
میان مدت 1200
بلند مدت 3000
بدون شک.
نظر
-
-
با سلام سایت جدید مشکلی ندارد ولی قدیم بله مشکل دارد آقا کیوان با تشکركسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Postبا سلام سایت جدید مشکلی ندارد ولی قدیم بله مشکل دارد آقا کیوان با تشکر
برای دریافت داده های tse برنامه tseclieant 2 رو که امروز اجرا میکنم پیغام میده که عملیات ارتباط با سرور و بروزرسانی نمادها ناموفق است و .... /:.sadsmiley.:/
تو بخش تنظیمات IP اش هم چیزی نیست ، اگر بقیه هم همین مشکلو دارن که سراسریه !ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
بله درست من هم مثل شماكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
اضافه کردن ونفت در فرصت دوم برای نگهداری بلند مدتآموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
نظر