امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد حاجیلو
    عضو عادی
    • Aug 2013
    • 113

افزایش در ارزش پرتفوی بورسی و غیر بورسی دسبحا

گزارش صورت وضعیت 1 ماهه دسبحا بر روی کدال نشست

در ابتدای دوره یعنی 31 شهریور ارزش بازار پورتفوی بورسی 3,005,557 بوده که با افزایش 18% به 3,549,604 رسیده است،دلیل این امر افزایش سرمایه دالبر می باشد.

ارزش پورتفوی غیر بورسی هم با تعدیل مثبت مواجه شده است.

در ابتدای دوره با بهای تمام شده 114469 میلیون ریال به بهای تمام شده 124177 میلیون ریال رسیده است،خبر بسیار خوب در این بخش افزایش سرمایه شرکت کی بی سی از 30000 میلیون ریال به 60000 میلیون ریال می باشد.و دسبحا با شرکت در افزایش سرمایه بلوک مدیریتی خود را در 98.07% ثابت نگه داشته.

کی بی سی یکی از ارزشمندترین شرکت های غیر بورسی در صنایع داروئی می باشد.

چارت روزانه دسبحا

چنگال اندرو

در چارت به خوبی پیروی نمودار از چنگال اندرو دیده می شود،قیمت ها اکنون در برخورد به کف کانال اندرو قرار داره و حجم معاملات بسیار خوب امروز نشان از حمایت قوی این کف برای نمودار می باشد،به طوری که هر بار با برخورد به کف کانال مجبور به افزایش سطح حمایت شده است.

تا امروز سه بار به سطح مقاومت 7150 برخورد داشته،که دوبار آن در هفته اخیر و اولین بار در سه ماه پیش بوده است،که هر سه بار موفق به شکستن این سقف نشده است،پیش بینی می شود نمودار در این هفته بار دیگر به مقاومتش حمله کند،در صورت فتح این مقاومت انتظار سطوح جدید برای قمیت می رود.
    [FONT=Tahoma]

[/FONT]

نظر

• سیگنال
      Banned
      • Nov 2012
      • 714

فردا خودرویی ها صف خریدن. خزامیاد تنها خودرویی سودساز با تعدیل بالای300 درصد

از زامیاد در آینده نزدیک بیشتر خواهید شنید. . فردا منتظر صف خرید میلیونی زامیاد باشید

خرید سرمایه گذاری پردیس سهمی که 67 تومان سود میسازد الان در قیمتهای مفت و باور نکردنی 210 در حال ترید است.

سهامداری با شاوان و تاپیکو

نظر

• zorba
        ستاره دار(3)
        • Aug 2013
        • 3951

اضافه کرده به شپنا
        زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• Alidadash
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 959

بازار منفی
          سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• purpleayaa
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 223

تو بازار منفی چون نقد ندارم با خیال راحت امروز استراحت میکنم !نمیتونم سهامامو مفت بدم برن

/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/

نظر

• einstein
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 360

اتفاقی افتاده؟چرا بازار امروز اینجوریه؟

نظر

• zorba
                ستاره دار(3)
                • Aug 2013
                • 3951

در اصل توسط einstein پست شده است View Post
                استاد سلام،
                همه ی سبدم به غیر از شیران در صف فروششه :)... اونم داره قیمت پایانیش،کم و کمتر میشه
                اتفاق خاصی نیست....نزدیک دور بعدی مذاکراتیم و از قضا باید بازار سبز باشه!
                به نظر من اگر کسی نقد ه بهترین روز واسه ی خریده....باید با این جو که حتی شاید تا ظهر هم ادامه پیدا نکنه عادت کنیم....

نظر

• purpleayaa
                  عضو عادی
                  • Jul 2013
                  • 223

میبینی چقد بازار مسخره ایه همش گاو بندیه مگه میشه همه سهاما باهم سقوط کنن؟!
                  /:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/

نظر

• einstein
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 360

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                    استاد سلام،
                    همه ی سبدم به غیر از شیران در صف فروششه :)... اونم داره قیمت پایانیش،کم و کمتر میشه
                    اتفاق خاصی نیست....نزدیک دور بعدی مذاکراتیم و از قضا باید بازار سبز باشه!
                    به نظر من اگر کسی نقد ه بهترین روز واسه ی خریده....باید با این جو که حتی شاید تا ظهر هم ادامه پیدا نکنه عادت کنیم....
                    والا من فکر کردم شایدجایی بمب اتم انداختند!!،یه مرتبه صف های خرید به فروش تبدیل شدند! آخه بازار منفی داریم تا تا منفی
                    ما را بگو کجا اومدیم سرمایه گذاری کردیم،تا دیروز سهم توی صف خرید قفل بوده ،امروز توی صف فروش قفل شده
                    یکی نیست بگه سهم همون سهمه،اوضاع هم که تغییر نکرده،پس اینهمه تغییر رفتار از کجا ناشی میشه

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5094

اینقدر مارگیرها سیخ و سوزن زدند به بدنه بورس و شاخص که منفیش کنند خیالشون راحت بشه!
                      وقتی هم که نیش میزنن یک کاری میکنند بورس با تمام گروه هاش همه باهم میان پایین! تعادل نداریم که !
                      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• zorba
                        ستاره دار(3)
                        • Aug 2013
                        • 3951

من نمیدونم اون مدریت سبد یا داشتن سبد سهم به قصد کنترل و مدریت ریسک تو بازار ایران چه معنایی داره!
                        آخه چظور میشه همه ی بازار منفی باشه!
                        یعنی این وسط هیچ گروه و صنعتی ذینفع نیست؟ نکنه امروز سالگرد حمله ی اتمی آمریکا به هیروشیما یا ناکازاکیه :)؟

نظر

• zorba
                          ستاره دار(3)
                          • Aug 2013
                          • 3951

والا من فکر کردم شایدجایی بمب اتم انداختند!!،یه مرتبه صف های خرید به فروش تبدیل شدند! آخه بازار منفی داریم تا تا منفی
                          ما را بگو کجا اومدیم سرمایه گذاری کردیم،تا دیروز سهم توی صف خرید قفل بوده ،امروز توی صف فروش قفل شده
                          یکی نیست بگه سهم همون سهمه،اوضاع هم که تغییر نکرده،پس اینهمه تغییر رفتار از کجا ناشی میشه
                          :.thumbsupsmileyanim

نظر

• Spring2020
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 450

دیشب یه بارونی زد نگو آسمون جلوتر از بازار به حال این سهامدارا گریه می کرده. شایدم بارونش اتمی بوده خبر نداشتیم /:.yead.:/
                            آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com

نظر

• purpleayaa
                              عضو عادی
                              • Jul 2013
                              • 223

امیدوارم هیچ سهمی امروز حجم مبنا را پر نکند....
                              بلند صلوات برفسسسسسسسسسسسسس

نظر

• محمد 66
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 2938

افت بازار به دلیل احتمال افزایش سودهای بانکیه که فکر کنم امروز یا فردا قراره تصمیم گیری بشه . در صورت افزایش سود بانکی یک اصلاح 10 درصدی را خواهیم داشت .

نظر

در حال کار...
                                X