امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • reza3120
    Banned
    • Jan 2011
    • 36

دوستان شما فقط مي خريد آيا توجه مي كنيد كه در چه حدودي از قيمت سهم خريد مي كنيد - آيا متوجه هستيد اكثر خريدهاي شما براي فرداتون در زيان خالص انجام ميشه

نظر

• reza3120
      Banned
      • Jan 2011
      • 36

در هرصورت برنامه بهترين خريد را در حدود سهامهاي زير مي داند

نظر

• باربد
        Banned
        • Jul 2025
        • 3256

اقا رضا سلام
        من برای شما و برنامه نرم افزاریتون
        احترام خاصی قایلم
        اما دوست من به من اجازه بده این برنامه نوسانگیری را اصلا قبول نکنم
        البه برای اینکه احساس نکنید من با شما مشکلی دارم الان زیاد وارد بحث نمیشم
        اما دوست من یک سوال من را جواب بده
        اگر من از هر طریقی که بلدم برای یکی از سهمهای شما در مثبت کامل شنبه صف میلیونی بعد از ساعت 12 بچینم
        نرم افزار شما چگونه این موضوع را تحلیل میکنه
        و اون را در چه ستونی قرار میده؟

نظر

• reza3120
          Banned
          • Jan 2011
          • 36

دوست خوب شما صف قرار مي ديد در 4 درصد مثبت در آستانه بالا در نتيجه قيمت پاياني پايين مي مونه و نرم افزار اكسل آنلاين به خاطر سود نداشتن براي فردا اعلام خريد نمي كنه - اين برنامه براي امنيت خريد ساخته شده - چطور شما اونو تكذيب مي كنيد - وقتي شما مي توانيد سهم را در كف قيمت بخريد و آنهم با سود در فردا و منتظر بماني تا طولاني مدت چه لزومي داره سهم كه با زيان فرداي شما همراه است را خريد كني - ضمنا" تمامي اين شرطها به اين برنامه داده شده اگر سهمي فروشنده نداشته باشد هرگز اعلام خريد نمي كنه و نفر را منتظر خريد قرار نمي ده و از 397 شركتي كه در ليست داره تعداد زيادي را با امنيت سود فردا براي خريد اعلام ميكنه - ديديد كه بدون تست محكومم مي كنيد - بهتر نيست كه آزمايش كنيد ممكنه به تصور شما عده زيادي از اين نعمت استفاده نكنن و به پيشنهاداتي كه ارزش سرمايه گزاري فرداي شخص را برايش معلوم نمي كند خريد كنند و باز دوباره با ريزش بازار در زيان 10 درصدي 2 روزه قرار بگيرند

نظر

• fm2006
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 825

یه مشکلم من بگم با اجازه باربد جان .

اومدیم و دو نفر رفیق نشستن و درست در آخرین دقیقه بازار 5 تا دونه سهمو با بالاترین قیمت بین هم رد و بدل کردن . اینجوری قیمت آخرین معامله با قیمت پایانی یه دفعه 4 5 درصد اختلاف میافته و توی نرم افزار شما سیگنال خرید به یوزر میده . در حالی که غلطه
            فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• reza3120
              Banned
              • Jan 2011
              • 36

دوست خوب برنامه هاي شما همه روزه داره سيگنال غلط ميده و مردم بي چاره هر روز ميرن تو صف خريد و فردا زيان 8 درصدي مي بينن- مهم نيست من چيزي رو كه صلاح بود گفتم - به خاطر شما از اين گفتگو خارج مي شم چون فهميدم تو اين گفتگو جاي من نيست

نظر

• باربد
                Banned
                • Jul 2025
                • 3256

در اصل توسط reza3120 پست شده است View Post
                دوست خوب شما صف قرار مي ديد در 4 درصد مثبت در آستانه بالا در نتيجه قيمت پاياني پايين مي مونه و نرم افزار اكسل آنلاين به خاطر سود نداشتن براي فردا اعلام خريد نمي كنه - اين برنامه براي امنيت خريد ساخته شده - چطور شما اونو تكذيب مي كنيد - وقتي شما مي توانيد سهم را در كف قيمت بخريد و آنهم با سود در فردا و منتظر بماني تا طولاني مدت چه لزومي داره سهم كه با زيان فرداي شما همراه است را خريد كني - ضمنا" تمامي اين شرطها به اين برنامه داده شده اگر سهمي فروشنده نداشته باشد هرگز اعلام خريد نمي كنه و نفر را منتظر خريد قرار نمي ده و از 397 شركتي كه در ليست داره تعداد زيادي را با امنيت سود فردا براي خريد اعلام ميكنه - ديديد كه بدون تست محكومم مي كنيد - بهتر نيست كه آزمايش كنيد ممكنه به تصور شما عده زيادي از اين نعمت استفاده نكنن و به پيشنهاداتي كه ارزش سرمايه گزاري فرداي شخص را برايش معلوم نمي كند خريد كنند و باز دوباره با ريزش بازار در زيان 10 درصدي 2 روزه قرار بگيرند
                دوست عزیز اولا بنده محکوم نکردم
                بلکه گفتم قبول نکنم
                خوب اینم میتونه دلیل عدم شناخت باشه
                پس سوال پرسیدم و شما هم جواب دادید البته هنوز من قانع نشدم

مثلا من گاها دیدم یک شرکت حقوقی برای جذاب نشان دادن یک سهم در صدر مثبت کد به کد میکنه
                این خاصیتش اینه شما با پرداخت مبلغ کامزد برای مثلا 1 درصد سبد خود
                ارزش 4 درصدی برای کل سبد ایجاد میکنید
                تا اینجا رو که منکر نمیشید ؟
                خوب این وسط پایانی هم بالا میاد
                و سهم صف چیده میشه
                و عده ای هم نه از روی نرم افزار بلکه طبق عادت صف نشینی میرن توی صف و همین شرکت برای سهم خودش روی 4 مثبت فردا از همین الان مشتری پیدا کرده
                چون با این ترفند ها شدیدا عجین هستم عرض میکنم

اگرم دوست ندارید در مکان عمومی بحث بشه می تونم بیارم تو پیام خصوصی

نظر

• باربد
                  Banned
                  • Jul 2025
                  • 3256

دوست خوب برنامه هاي شما همه روزه داره سيگنال غلط ميده و مردم بي چاره هر روز ميرن تو صف خريد و فردا زيان 8 درصدي مي بينن- مهم نيست من چيزي رو كه صلاح بود گفتم - به خاطر شما از اين گفتگو خارج مي شم چون فهميدم تو اين گفتگو جاي من نيست
                  دوست من یک تحلیل گر از بحث فرار نمیکنه بلکه میمونه از ارمانش دفاع میکنه
                  هر کجا بی منطق گفتم بگو من در خدمتم
                  اما شانه خالی کردن .......

نظر

• باربد
                    Banned
                    • Jul 2025
                    • 3256

دوست عزیز چند سهم را بررسی میکنیم
                    اما چون بعید میدونم شما جواب بدید خودم بررسی میکنم
                    شما سهمی مثل کمرجان را مثال زدید این سهم از دید تکنیکال در موج 3 قرار گرفته که طبیعتا باید رشد بالایی داشته باشه
                    از دید فاندا منتال با طرح توسعه و پی به ای پایین و روند سود اوری قیمتهای بالایی را باید ببینه
                    از دید روانشناسی بازار از انجا که در این محدوده تمایل فروش برای فروشنده پایین و عزم سهامداران برای خرید این سهم میباشد این سهم از یک رشد حداقلی مطمینا بر خورداره
                    حالا جالبه با این فرضیه شما هر سه علم بالا رد شده هستند
                    در حالی که این نمودار شما خریدار سه شنبه و دوشنبه را نیز باید در همین مقام قرار بده
                    ولی خریدار سه شنبه در10 درصد
                    و خریدار دو شنبه در 15 درصد و خریدار 4 شنبه در 5 درصد سود قرار میگرد(شنبه)
                    چرا که این تقاضا قبل از اتمام بازار بوده و کاذب نیست
                    ولس سهمی مثل خپویش که از دید شما در قیمت 14475 جذاب است وقتی عرضه کننده ندارد پس قابلیت خرید را هم ندارد
                    پس قطعیت معاملاتی ندارد
                    پس فقط رسمیت نموداری دارد که بله اگر در این قیمت بخرید خوبه
                    اما وقتی نمیشه بخری چه ارزشی داره
                    یا شلعاب 320 تومنی
                    اگر دقت کنید تمام سهمهای ردیف اول شما در قیمتهای پیشنهادی اصلا معامله بالای حجم مبنا نداشته اند

اما کمی توضیح میدهید چرا باید خریدار کمرجان در چهارشنبه متضرر شود؟
                    تصمیم با خواننده

نظر

• باربد
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 3256

اقا رضا مهندس مملکت
                      دوست من
                      عزیز من
                      این برنامه فقط برای کارگزاری خوبه که شما روزانه 5/1 درصد کار مزد تقدیمش کنی
                      مرد مومن وقت بگذار پرونده منو ورق بزن ببین همه سیگنالهام ضرر داده
                      اخه خوب نیست پا رو حق بزاری همه علوم بورسی را زیر سوال ببری بگی نرم افزار من اخرشه
                      من یک سول کردم
                      دوست داشتی از خودت تحلیلی دفاع کن
                      من به کسی توهین نکردم
                      شما هم بیا مطلب بنده را نقد کن اگر درست گفته باشم توجیهت میکنم
                      اگر گزافه گفته باشم عذر خواهی میکنم

اتفاقا من این سایت را از نظر بار علمی کاربراش خیلی بالا میدونم
                      من اونطرف هم هستم
                      اما تا به حال طرف صحبت شما نشدم
                      اما این دلیل نمیشه شما بگی بچه های اینجا خریداشون ......و نرم افزار شما اخر ......

نظر

• reza3120
                        Banned
                        • Jan 2011
                        • 36

استاد ببخش من همه رو اشتباهي گفتم شما امروز ما رو در نظر نگير - شنبه كه فكر كنم تعطيل شده يكشنبه هم جو خوبي داره همه سهامها رو مي خوان جمع كنن - پس نكته اي كه شما بيان كرديد حتما" در يكشنبه قابل رويته مگر 1 درصد من شانس بيارم

نظر

• reza3120
                          Banned
                          • Jan 2011
                          • 36

در اصل توسط fm2006 پست شده است View Post
                          یه مشکلم من بگم با اجازه باربد جان .

اومدیم و دو نفر رفیق نشستن و درست در آخرین دقیقه بازار 5 تا دونه سهمو با بالاترین قیمت بین هم رد و بدل کردن . اینجوری قیمت آخرین معامله با قیمت پایانی یه دفعه 4 5 درصد اختلاف میافته و توی نرم افزار شما سیگنال خرید به یوزر میده . در حالی که غلطه
                          دوست عزيز در بالاترين قيمت برنامه خريد نميكنه بايد سهم را در مينيمم 10 روزه ببينه تا اعلام خريد كنه - اين برنامه مينيمم قيمت داره قيمت بالاتر از مينيمم رو اعلام خريد نمي ده - دوباره ديدي از سر لج اشتباه كردي

نظر

• farhad61
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 512

به نظر من صحبت هایی که دوستان میکنن از سر لج و یا این جور بحث ها نیست چون این فرم برعکس خیلی از جاهای دیگه اولین اولویتش اخلاق مداری و احترام کامل به طرف مقابلشون هست
                            هر کدوم از بچه ها هم نظری میدن با توجه به شناختشون از بازار هست ، و شما به عنوان سازنده برنامه باید با صبر و حوصله به تمام شبهات پاسخ بدی نه اینکه با صحبت هایی که جو رو متشنج میکنه به طرف حمله کنی
                            در مورد همین نکته آخری که فرمودین توی این جمع فقط شما که سازنده برنامه هستید میدونید تا قیمت به مینیمم 10 روزه نرسه سیگنالی نمیده ما که خبر نداریم . پس رضا جان لطف کن با صبر بیشتری به سوالات پاسخ بدی تا همه چیزهای جدیدی یادبگیریم
                            ازت سپاسگذارم
                            فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
                            قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

رضا جان یه پیشنهاد...شما یه تاپیک به اسم نرم افزارت بازکن. هم ما از علم شما بهره مند میشیم و هم با گذر زمان کارایی نرم افزارت مشخص میشه:)
                              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• Amo Hoseian
                                عضو عادی
                                • Oct 2010
                                • 212

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                                رضا جان یه پیشنهاد...شما یه تاپیک به اسم نرم افزارت بازکن. هم ما از علم شما بهره مند میشیم و هم با گذر زمان کارایی نرم افزارت مشخص میشه:)
                                من هم با نظر مصطفی جان به شدت موافقم
                                درضمن رضا جان به نظر من با طراحی این نرم افزار کار ارزشمندی انجام دادی و احتمالا قبول خواهی داشت که در گذر زمان نیاز به تغییراتی جهت ارائه بهترین سیگنال ها را خواهد داشت و من هم بسیار مشتاقم که از نوع عملکرد محاسباتی نرم افزار شما مطلع شوم.
                                میدانم که برای این مجموعه بسیار زحمت کشیدی و وقت زیادی صرف کردی و قطعا تنها پاسخ گذر زمان و ثبت نتایج خواهد بود و ما هم بسیار مشتاقیم از دانش و ایده جنابعالی بهره مند شویم.
                                سپاسگذارم
                                [SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

در حال کار...
                                X