امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
نظر
-
درود؛
مقداري سيو سود كرديم از عزيز دلمون كسرا، نصفش رو نگه مي دارم احتمالا براي نسل هاي بعد:Dإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
چرا سیستم مفید آنلاین این طوری شده
یه سهم خیلی خوبم را فروختم با کلی تاخیر پولش برگشت وقتی برگشت اون سهمی که میخواستم باهاش بخرم صف خرید شده بود. دوباره صفش برداشته شد اومدم بخرم کلی وقته نوشته در حال ارسال تا دوباره صف شد :(
نظر
-
در اصل توسط aa82lireza پست شده است View Postچرا سیستم مفید آنلاین این طوری شده
یه سهم خیلی خوبم را فروختم با کلی تاخیر پولش برگشت وقتی برگشت اون سهمی که میخواستم باهاش بخرم صف خرید شده بود. دوباره صفش برداشته شد اومدم بخرم کلی وقته نوشته در حال ارسال تا دوباره صف شد :(
نظر
-
نظر
-
یه سهم خیلی خوبم را فروختم با کلی تاخیر پولش برگشت وقتی برگشت اون سهمی که میخواستم باهاش بخرم صف خرید شده بود. دوباره صفش برداشته شد اومدم بخرم کلی وقته نوشته در حال ارسال تا دوباره صف شد :(جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
خرید چی؟ نکنه سهمی که زده ام و زده در حال ارسال خرید شده و الان نشون نمیده :) ای کاش این طوری باشه
از پشتیبانی آنلاینش سوال کردم بعد از کلی وقت که جواب داد، عذر خواهی کرد.
اما خداییش از این که عذرخواهی کرد خوشم اومد، توجیه نکرد و فقط گفت عذر می خواهیم. به خاطر همین مسئله بازم با مفید هستم. تا دفعه بعد ببینیم خدا چه میخواد.
نظر
نظر