کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فروش فاسمین با 1 درصد ضرر ........ولمون کنید بابا ما سهامداری بلد نیستیم(-:
چی بخریم حالا
چت شده میثم باز تو!:)) داشتی خوب میشدیا :دی
اینو یه بررسی بزن ببین چجوریاس نمودارش که خیلی خوبه :) خودم فعلا نقد نیستم بخرم ولی دیشب داشتم بررسی میکردم به چشم خورد :)
حد ضرر همین کف کانال حدود 620 اینا میشه ...
دوباری که قبلا Rsi رو اون خط حمایتی که کشیدم بوده و قیمتم کف همین کانال بازدهی خیلی خوبیو داده ...
خرید چی؟ نکنه سهمی که زده ام و زده در حال ارسال خرید شده و الان نشون نمیده :) ای کاش این طوری باشه
از پشتیبانی آنلاینش سوال کردم بعد از کلی وقت که جواب داد، عذر خواهی کرد.
اما خداییش از این که عذرخواهی کرد خوشم اومد، توجیه نکرد و فقط گفت عذر می خواهیم. به خاطر همین مسئله بازم با مفید هستم. تا دفعه بعد ببینیم خدا چه میخواد.
چت شده میثم باز تو!:)) داشتی خوب میشدیا :دی
اینو یه بررسی بزن ببین چجوریاس نمودارش که خیلی خوبه :) خودم فعلا نقد نیستم بخرم ولی دیشب داشتم بررسی میکردم به چشم خورد :)
حد ضرر همین کف کانال حدود 620 اینا میشه ...
دوباری که قبلا Rsi رو اون خط حمایتی که کشیدم بوده و قیمتم کف همین کانال بازدهی خیلی خوبیو داده ...
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نمیدونم چرا این حقوقی ها دست از سر من بر نمی دارند
این حقوقی کاما هم رو اعصاب،مثل این که میخواد کلا خالی کنه
اونم از حقوقی وسپه
این دردیست مشترک هکتور جان..:((
تو کاما که هر چی حقوقی میذاره برای فروش این یکی حقوقی بر میداره ... آخه یکی نیست بگه بابا حداقل رو مثبت بفروش این سهم خواهان داره.. نمیدونم شایدم کد به کده..
وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
تو کاما که هر چی حقوقی میذاره برای فروش این یکی حقوقی بر میداره ... آخه یکی نیست بگه بابا حداقل رو مثبت بفروش این سهم خواهان داره.. نمیدونم شایدم کد به کده..
آخه دقت کنید خریدار(بانک پارسیان)صبح داشت در مثبت هم خرید میکرد
اما مثل این که فروشنده حقوقی عجله داره سهمو بفروشه
پکرمانو صف فروش کردن....موقعی که سهم رو بستن 852 تومن بود! با 78 درصد تعدیل باز شد و امروز قیمت سهم 840 تومنه :D
همه چی مون به همه چی مون میاد :)
این قصه فقط برای پکرمان نیست.. سفانو با بنیادی عالی و پ ب ای پایین در گروه سیمان 22% تعدیل مثبت داد الان چند درصد زیر قیمت بسته شدن معامله میشه...خعتبار همینطور... کاما همینطور و الا ماشالا زیاده از این سهما zorba جان ...
وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر