باز هم خرید خگستر.... پله ی دوم هم همین امروز برداشتم :)
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط hector پست شده است View Postدرود بر سید عزیز
سید خگستر بد جور داره اذیت میکنه
میدونستم گزارش خودرو و سایپا بیاد این جوری میشه
کلا بازار جالبی داریم،خودرو بره بالا خگستر هم میره،بره پایین خگستر هم میاد پایین
همون خودرو بخریم سنگین تریم که
نکنه خودرو زیان ده شده خگستر هم زیان ده میشه؟!:D
اما صبرمون زياده ما ;) درسته كه ملت 80 درصد نوسان گير شدند اما خگستر خيلي زياد با ارزش ذاتيش فاصله دارهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postاضافه كردن سبجنورد در منفي كامل... در اين سهم هر روز در منفي كامل پذيراي دوستان خواهيم بود :)
خگستر و باهنر از صف فروش
نقدينگي تمام!آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2013/11/10, 12:25.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
سلام جناب شريعت
ممنون از تمام زحماتي كه ميكشين. من تحليل ها و پيشنهادهاي سهام شما رو دنبال ميكنم. چون اعتقادم به تحليل بنيادي بيشتر از تحليل تكنيكاله.
يه سوال داشتم. تو سيماني ها، سفانو بنيادي بهتري نسبت به سفارس نداره؟
P/E كمتر از 5، پوشش 59 درصدي EPS تو 6 ماه و تقسيم 90 درصدي سود. دليلتون از خريد سفارس، ليدر بودن سهم تو گروه سيمانيه؟
ممنونم.
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postباز هم اضافه كردن خگستر، باهنر و سفارس
خگستر و باهنر از صف فروش
نقدينگي تمام!
نظر
-
خريد امروز تاپيكو و صادرات...فروش سشرق[CENTER][FONT=arial narrow][COLOR=#ff0000][B]بيمه دات نت[/B][/COLOR][/FONT] [U][COLOR=#0000ff][B]www.bimeh.net[/B][/COLOR][/U][/CENTER]
نظر
-
برای مشاهده تصویر در سایز بزرگتر روی آن کلیک کنید.
تحلیل تکنیکال ثغرب
با سلام و احترام خدمت کاربران محترم ،در خدمت شما هستیم با تحلیل تکنیکال شرکت سرمایه گذاری مسکن شمال غرب(ثغرب)،همانطور که در بالا مشاهده می کنیم نمودار با شکست خط روند نزولی خود با ورود به موج پر قدرت ۳ الیوتی سیگنال ورود خود را صادر کرده است.در کوتاه مدت و میانمدت انتظار می رود نماد محدوده قیمتی ۳۸۰۰- ۴۱۰۰ ریال را به خود ببیند.از دیگر نکات مثبت این نماد می توان رشد قیمتی کم نسبت به دیگر نماد های بازار و p/e پایین و نزدیکی مجمع آن (برج۱۰) اشاره نمود.
امیدواریم تحلیل مناسبی را به شما ارائه داده باشیم
موفق و سودمند باشید
نظر
-
در اصل توسط lilium پست شده است View Postسلام جناب شريعت
ممنون از تمام زحماتي كه ميكشين. من تحليل ها و پيشنهادهاي سهام شما رو دنبال ميكنم. چون اعتقادم به تحليل بنيادي بيشتر از تحليل تكنيكاله.
يه سوال داشتم. تو سيماني ها، سفانو بنيادي بهتري نسبت به سفارس نداره؟
P/E كمتر از 5، پوشش 59 درصدي EPS تو 6 ماه و تقسيم 90 درصدي سود. دليلتون از خريد سفارس، ليدر بودن سهم تو گروه سيمانيه؟
ممنونم.
ممنون بابت لطفتون اما باید بگم همیشه هر دو علم رو باهم بکار بگیریم بازده بهتری خواهیم داشت. هیچ وقت نباید به هیچ علم و تخصصی تعصب بیجا داشت. این دو مکمل هم هستند. در مورد سفانو هم ببینید مرحله اول انتخاب گروهه که روی سیمان هم نظر هستیم. در مرحله بعد انتخاب سهم از گروهه که برای گروهی مثل سیمان بیش از 50 شرکت داریم که قطعا نمیشه همه رو تحلیل کرد. من به علت لیدر بودن، نقدشوندگی بالا و ریسک کمتر سفارس رو انتخاب کردم اما مطمئنا خیلی از سیمانی ها مثل دارویی ها وضعیت بنیادی خوبی دارند برای خرید
در اصل توسط meisam_em پست شده است View Postمنظور همان سبجنو هستش یا...!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر