همه چي بازار به همه چي اش مياد پالايشي ها نه به اون شوري شور نه به اين بي نمكي اون موقع ميگفتي انگار توش طلا پيدا شده الان انگار توش بمب افتاده
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط KITY پست شده است View Postمنم ديروز دابور خريدم اخ جون
جناب اذر آبادگان توي اين سبدتون چيه حالا ؟
دارویی ( دکوثر-دابور-دجابر )--- 45 درصد
کانیهای غیرفلزی ( کهمدا - کپشیر )--- 20 درصددر سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postتاپيكو براي سال آينده 500تومان سود سازي داره
دوست عزیز لااقل یه چند سطر تحلیل داری بذار وگرنه همین تور شعار نده
توارزندگی تاپیکو هیچ شکی نیستمخصوصا بلند مدتیشاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص
نظر
-
خرید خودرویی و بانکی
کاش خودرو هم سریعتر باز شه بزنیم به بدن.
باید واقع بین بود.همون دلایلی که پالایشیارو 10 برابر کرد برگشتش خودرو بانکو میترکونه.
با توافق شورای عالی امنیت ملی در بازدید از آب سنگین اراک و نرم شدن موضع فرانسه طبق توافق ابتدا نوبت خودرو و بانک خواهد بود.
نظر
-
-
امروز بعد از مدتها دو سهمی شدم و پله آخر و با نقدینگی ته جیبم هم دکوثر و لابسا خریدم ، از 293 دکوثر خریدم تا امروز که 416 باز کمی اضافه کردم و منتظر تارگت 600 تا یک تا دو ماه دیگه هستم ، با لابسا از 145 تا امروز که 370 مجددا اضافه کردم با سهم هستم و تا 600 هم فروشنده نیستم فقط با 30 درصد سبدم شاید نوسانگیری کردم[CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
نظر
-
-
فروش تمامی شپارس---خرید لسرما و نوسان 8% و رد کردنش در همین امروز- خرید قچار پله اول- مترصد حجم بالا در چکاوه که به اندازه کافی بر نداشتم.....آخرین ویرایش توسط Dr.boursi؛ 2013/11/11, 15:31.بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
نظر