در اصل توسط arezoosru پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
خیلی خوشحالم که این تایپیک داره فعال میشه
یک مدت خیلی کم بالا میومد،از دوستان به ویژه اساتید گرامی(آقای مصری پور،آقای شریعت،آقا سجاد،آقای فلاح،آقا وحیدعزیز و سایر عزیزان) تقاضا دارم در این تایپیک هم فعال باشند و حداقل خرید های خود را اعلام کنند
از بودن کنار دوستان لذت میبرم
@};-
نظر
-
در اصل توسط mamadzar پست شده است View Postآقا مگه میشه کسی جانگو رو ندیده باشه ؟! ;)
اتفاقا الان می خواستم بگم دوستمون جانگو هر وقت پست می ذاره ناخودآگاه موسیقی متن جانگو میاد تو ذهنم . واقعا شاهکار تارنتینو بود این فیلم ....زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
در اصل توسط hector پست شده است View Postخیلی خوشحالم که این تایپیک داره فعال میشه
یک مدت خیلی کم بالا میومد،از دوستان به ویژه اساتید گرامی(آقای مصری پور،آقای شریعت،آقا سجاد،آقای فلاح،آقا وحیدعزیز و سایر عزیزان) تقاضا دارم در این تایپیک هم فعال باشند و حداقل خرید های خود را اعلام کنند
از بودن کنار دوستان لذت میبرم
@};-
خوشحالم که اینجارو پیدا کردم[COLOR=#0000ff]
[FONT=arial black][SIZE=4][B]زندگی میکنم به شیوه خودم ، با قوانین خودم. [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
نظر
-
درود؛
خريد پله اول شاملا... مثل شير از صف فروش سنگين :Dإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postفروش تمامی شپارس---خرید لسرما و نوسان 8% و رد کردنش در همین امروز- خرید قچار پله اول- مترصد حجم بالا در چکاوه که به اندازه کافی بر نداشتم.....
خدا رو شکربعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
ببينيد خيلي از گروه ها عين دارو و سيمان وكاني مرگ نداره ولي سرمايه گذاري ها رو ربه موقع خارج نشي بد بخت ميشي نمونه اش واتي
ونفت و وپترو هم همينه
سوداشونم يكباره و تكرار شدني نيست من كه نميخرم وصنعت البته ميخريدم اونم زير 300 و سپه رو هم تا زير 200 بود چنبار خريدم ولي الان سهم خوب ديگه ايي هست ادم چرا خودشو اسير شناور بالاي سرمايه گذاري ها كنه
الان سبدم شپارس كاذر سدور چكاوه دابور همشون خوبن فقط چكاوه استپ كرده /:.nono.:/بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم
نظر
نظر