کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فروش شراز های دیروز با اندکی ضرر(خبرهای خوبی به گوش نمیرسه)اشتباه کردم خریدم
خرید 22199 فروش 22000
فعلا خرید فاسمین و اضافه کردن کاما
امروز دو تا اشتباه بزرگ کردم. اونهم خرید قپیرا و قشهد در سقف.به نظرتون با ضرر بفروشم یا اینکه صبر کنم. البته تکنیکال در مورد هر دو سیگنال خرید داد. ولی نمیدونم چرا اینطوری شد؟؟
سلام وقت بخیر
جناب هکتور اگه امکان داره بفرمایید زمان تحویل و پس دادن اعتباری ها معمولا چجوری هست؟
باتشکر
سلام دوست عزیز
26 تسویه میشه،دوباره از 27 ام میتونی خرید کنی تا اعتبار جدیدت معلوم بشه
بعد اگر اعتبار جدیدت اضافه بشه که از اول ماه میتونی اون اضافه رو هم خرید کنی
اگر هم کم بشه که باید اول ماه آینده تسویه کنی
[QUOTE="heydar";408068]توافق هم بشه
سهم گیر خواهد آمد ،ولی عکسش قضیه فرق خواهد کرد
دابور امروز حجم پر کرد
بله حیدر جان.....دابور هم امروز ما به التفاوت رو پر کرد....
ببینید...از نیمه ی دوم سال پیش تا همین امروز وضعیت بازار بوررس مساعد بوده.... یعنی حتی در دولت قبلی.... یعنی وقتی که 1 اپسیلون خبری از توافق که نبوده هیچ....احتمال جنگ میرفته
قرار نیست بازار با عدم توافق کلی در 20 نوامبر بریزه و اگر ریخت من اینو پای هول شدن فروشنده ها میگذارم.... مگر همین الان اوضاع خوبه؟
میفرمایید خب الان امید هست... میگم مگه با امید وضعیت فلان شرکت یا تولیدش فرق میکنه؟
حتی اگر توافقی در چند روز آینده نشه به معنای شکست مذاکرات نیست... من احتمال قوی میدم که دو طرف با توجه به احساس خطری که از ضعیف شدن موضع شون در داخل دارن....به یک توافق کلی میرسن....
من این ریسک رو پذیرفتم و فوقش با هول شدن بازار چند درصدی ضرر میدم.... با این حال بعید میدونم با توافق کلی سهامی که دوست دارم بخرم رو با قیمتی که میخوام بتونم به پرتفوی م اضافه کنم
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
امروز دو تا اشتباه بزرگ کردم. اونهم خرید قپیرا و قشهد در سقف.به نظرتون با ضرر بفروشم یا اینکه صبر کنم. البته تکنیکال در مورد هر دو سیگنال خرید داد. ولی نمیدونم چرا اینطوری شد؟؟
درود
من قندی زیاد کار نکردم،فقط یک زمانی قشهد داشتم،سود خوبی هم کردم
در مورد قندی ها از آقا وحید(وحید 20)بپرسید،ایشان آشنا هستند به مسائل قندی ها
ولی قندی ها اگر بخواهند رشدی بکنند تو همین 2،3 ماه است
حفاری تعدیل مثبت
صف فروش
قابل پیشبینی بود نه دوستان؟
پ.ن:البته صفش پرید
حفاری همیشه بعد تعدیل این جوریه بازیش میدن یکسری پیاده میشند بعد میبرند بالا
میخواستم تو بازگشایی امروز بخرم اما اصلا حواسم نبود
بازار بزرگ آدم نمیدونه کدوم رو نگاه کنه
نظر