به نظرم زمگسا رو پولبک بود امروز. من که دیروز فروختم و امروز دوباره اضافه کردم. قندی ها رو هم با زیان فراوان فروختم. خریدشون یکی از بزرگترین اشتباهات بود.
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
بازار خوبی بود ولی ب خاطر فردا ادم میترسه وارد بشه فقط ناظر هستم امروزهمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
در اصل توسط zorba پست شده است View Postاین وپخش رو یا باید ببندن و یا ببرن تو گره...اینطوری تکون نمیخوره..... شناور سهم چیزی حدود دو درصده و حقوقی بسیار بخیلی داره....... به جز سود خود شرکتهای بورسی دارویی، سود پخش هم قایم کرده و به نظرم مستعد یه رشد خیلی خیلی بزرگه............
یا باید بسته بشه یا با گره بره بالا که فکر نمیکنم گره ای در کار باشه
نظر
-
ثغرب دیروز 3 میلیون سهامداران تازه نفس وارد سهم شدن و تقریبا نوسانگیرا خارج با امور سهام تماس گرفتم گفته شده مجمع گویا 2-3 هفته دیگر است در tsetmc اشتباه نوشته شده با شفاف سازی این موضوع به دلیل سود تقسیمی بالا نماد رشد خوب تا مجمع خواهد داشت. خبر از یک حقوقی جدید در سهم دارم فعلا برنامه خرید 1-2 میلیون سهم تا قبل از مجمع دارد.
نظر
-
خرید خشرق از صف فروش که تا صف خرید شدن پیش رفت
خرید بالاس - شراز- فولایشادترین مردم کسانی نیستند که لزوما بهترین چیزها را داشته باشند، بلکه افرادی هستند که قدر امکاناتی را که دارند می دانند
نظر
-
-
نظر