سهگمت صف شد سدور هم ميشه
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
خرید حق مداران در دقایق اخر زیر 130تومان
به قصد حق های استفاده نشده
حدود 10درصد سبد...
فکر نکنم ریسکش خیلی باشه وضرر نمیکنه نهایتا خواب پول هست اگر بر فرض اینکه سهم افت کنه
وگرنه اگر همین قیمت بمونه حق استفاده نشده زیر 170 معامله نمیشهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود؛
مثل عمل هاي از راه دور امروز تريد كرديم!
يكي از دوستان در كيلومترها آن طرف تر تونست اين كارگزاري قشنگ ما رو بالاخره باز كنه!
خريد خگستر در منفي!
اضافه كردن شاملا در منفي كامل
پ.ن: واقعا بعضي حقوقي ها كارشون بسيار كثيفه، اميدوارم هم در دنيا و هم آخرت پاداش لجن بازي ها بهشون پرداخت بشهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
فروش شبندر و خرید خودرو.
پالایشیا فقط یه پول بک بود و از کانال صعودی خارج شدن.
شبندر اساتید میگن شب عید 900 تومان.
با مثبت شدن مذاکرات دلاری ها میریزن.
خودرو قفل خواهد شد.پیشاپیش صف خرید های میلیونی مبارک دوستان
نظر
-
-
درود بر دوستان
امروز روز خوبی نبود اصلا نتونستم وارد معاملات بشم،واقعا این همه مهندس و کارشناس داریم نمیتونم یک سامانه معاملات رو سامان دهی کنند
هر روز دردسر،یک روز هسته هنگ میکنه،یک روز نرم افزار یک روز سایت،موقع عرضه اولیه هم که دیگه نگو
واقعا امروز اعصابم بهم ریخت
من با هیچ یک از 3 مرورگر Mozilla Firefoxو Google Chromeو internet explorer نمیتونم وارد بشم
هر کاری هم میکنم نمیشه!
Secure Connection Failed
There is a problem with this website's security certificate
این پیام ها تا جایی که من متوجه میشم به سایت مربوط نه مرورگر
نمیدونم دیگه،کسی میتونه کمک کنه؟
آخرین ویرایش توسط hector؛ 2013/11/20, 15:35.
نظر
-
در اصل توسط hector پست شده است View Postدرود بر دوستان
امروز روز خوبی نبود اصلا نتونستم وارد معاملات بشم،واقعا این همه مهندس و کارشناس داریم نمیتونم یک سامانه معاملات رو سامان دهی کنند
هر روز دردسر،یک روز هسته هنگ میکنه،یک روز نرم افزار یک روز سایت،موقع عرضه اولیه هم که دیگه نگو
واقعا امروز اعصابم بهم ریخت
من با هیچ یک از 3 مرورگر Mozilla Firefoxو Google Chromeو internet explorer نمیتونم وارد بشم
هر کاری هم میکنم نمیشه!
Secure Connection Failed
There is a problem with this website's security certificate
این پیام ها تا جایی که من متوجه میشم به سایت مربوط نه مرورگر
نمیدونم دیگه،کسی میتونه کمک کنه؟
نظر
-
می خواستم صبح برم دانشگاه که دیدم داداشم با دوستش همچین تیپ شکار زدن اساسی ...سگ (پوینتر) رو هم انداختن پشت ماشین قطار فشنگو ما بقی مسائل
منم بی خیال دانشگاه شدم باهاشون رفتم کوه...داخل کوه هر جا آنت می داد فقط قیمت ونفت رو جویا می شدم...
دیگه وسپه فولاد تاپیکو نیازی به پرسش ندارن که...
نظر
نظر