باسلام جناب باربدآیاهنوزهم میشه توی سیستمم پیامکی شماعضوشد؟چطور؟اززحمات شماخیلی ممنونم
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط fm2006 پست شده است View Postباز صف میشه هرچی فروشنده داشت تخلیه شدوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط fm2006 پست شده است View Postمعذرت میخوام شما خریدی دوتا دیگه از بچه هام خریدن همتونم مشتی خریدین . یعنی این 16000 تا حجمی که معامله شده اینقدر مشتی بوده که بین شما 3 نفر تقسیم شده ؟
ببخشید دیر شد
من خرید رو کردم رفتم خوابیدم!
همونطور که باربد توضیح داد من نسبت به سبدم خرید زیاد کرد 3000 تا میخواستم که خریدم..8:30 هم درخواستم رو زدم! برای اولین باره که کارگزاری مفید ما رو خوشحال کرد..
نظر
-
در اصل توسط fm2006 پست شده است View Postدر مورد کطبس این رو هم در نظر بگیرید اگه سه شنبه صف خرید باشه و بخواهید دوباره وارد سهم شوید باید همین قیمتی که فروختین بخرین و فقط این وسط یه خرج کارگزار متحمل میشین .
بازار ما 400 تا شرکت داره..یکیش واسه ما بسهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
فروش 10000 سهم از وگردشح.صف نشيني در كطبس.اما اردرو مدت دار گذاشتم تا سر صف باشم.;)[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط fm2006 پست شده است View Postمعذرت میخوام شما خریدی دوتا دیگه از بچه هام خریدن همتونم مشتی خریدین . یعنی این 16000 تا حجمی که معامله شده اینقدر مشتی بوده که بین شما 3 نفر تقسیم شده ؟
حامد 89 که 4000 تا 2 -3- نفر دیگه از دوستان هم 4-5 هزار تا جم عا 20000 سهم امروززو -6- 5 نفر از بچه های این سایت حجم امروز روزدند
سئوال
ایا اون 300 000 تا یی که تو صف خرید بودن هم بچه های همین سایت بودن؟ اگه جواب مثبته خودمون باعث حر کت این سهم نشدریم؟هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
در اصل توسط سپه پست شده است View Postحامد 89 که 4000 تا 2 -3- نفر دیگه از دوستان هم 4-5 هزار تا جم عا 20000 سهم امروززو -6- 5 نفر از بچه های این سایت حجم امروز روزدند
سئوال
ایا اون 300 000 تا یی که تو صف خرید بودن هم بچه های همین سایت بودن؟ اگه جواب مثبته خودمون باعث حر کت این سهم نشدریم؟
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postدوست عزیز اولا صف 300 تا نبود و 360 تابود................ثانیا با هیدن ها بیش از 600 تا بود.......ثالثا جسارت نباشه اما از ما بهترونم تو صف بودن اما بچه های این سایت زودتر از از ما بهترون سهم رو خریدن...
یه بار فک کنم باربد تعداد اعضای حرکت گروهی رو اعلام کرد ( اگه یادم باشه بالای 150 نفر هر کسی هم عضو حرکت گروهی باشه ه تحلیل ای شما رو قبول داره و می ره برا خرید سهمی که شما اعلام کردین و خیلی های دیگه از اعضای سایت عضو حرکت گروهی نیستن فرض کنیم 50 تای دیگه هم از بچه های این سایت منگنز بخرن شد 200 نفر)
میانگین هر نفر بگیریم درخواست 2500 سهم رو بذاره تو سیستم ( فک نکنم کسی کمتر از 1000 سهم در خواست کنه وخیلیا با توجه به مقدار سرمایشون درخواست بیشتری می ذارن) میشه 500000 سهم
100000 تاشم ماله از ما بهترونهرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
نظر