باسلام جناب باربدآیاهنوزهم میشه توی سیستمم پیامکی شماعضوشد؟چطور؟اززحمات شماخیلی ممنونم
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
صف خرید شد داره به صفشم اضافه میشه میخواستیم خگستر و رپارس اضافه کنیم که گویا قسمت نیست .در اصل توسط fm۲۰۰۶ پست شده است مشاهده پستباز صف میشه هرچی فروشنده داشت تخلیه شد
کسی هست که آنلاینش کار میکنه ؟فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
مال شما هم مفید بود؟در اصل توسط fm۲۰۰۶ پست شده است مشاهده پستهم آنلاین ما از کار افتاد هم اینترنتی تا نتوانیم رپارس بخریم . :dما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
درسته ولی من با قیمت پایانیش مشکل داشتم...خیلی بالا نیومد و قیمت مثبت کامل سه شنبه چند ریالی با امروز تفاوت داشت. به همین خاطر ریسکمو پایین آوردم و فروختمدر اصل توسط fm۲۰۰۶ پست شده است مشاهده پستباز صف میشه هرچی فروشنده داشت تخلیه شدوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
سلامدر اصل توسط fm۲۰۰۶ پست شده است مشاهده پستمعذرت میخوام شما خریدی دوتا دیگه از بچه هام خریدن همتونم مشتی خریدین . یعنی این ۱۶۰۰۰ تا حجمی که معامله شده اینقدر مشتی بوده که بین شما ۳ نفر تقسیم شده ؟
ببخشید دیر شد
من خرید رو کردم رفتم خوابیدم!
همونطور که باربد توضیح داد من نسبت به سبدم خرید زیاد کرد ۳۰۰۰ تا میخواستم که خریدم..۸:۳۰ هم درخواستم رو زدم! برای اولین باره که کارگزاری مفید ما رو خوشحال کرد..
نظر
-
اما و اگر زیاده...من ترجیح میدم این دو روز رو با خیال راحت دنبال کارم باشم...طبس نشد یه سهم دیگهدر اصل توسط fm۲۰۰۶ پست شده است مشاهده پستدر مورد کطبس این رو هم در نظر بگیرید اگه سه شنبه صف خرید باشه و بخواهید دوباره وارد سهم شوید باید همین قیمتی که فروختین بخرین و فقط این وسط یه خرج کارگزار متحمل میشین .
بازار ما ۴۰۰ تا شرکت داره..یکیش واسه ما بسهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
فروش ۱۰۰۰۰ سهم از وگردشح.صف نشيني در كطبس.اما اردرو مدت دار گذاشتم تا سر صف باشم.;)[COLOR="#۰۰bfff"][SIZE="۲"][B][SIZE="۳"][SIZE="۲"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط fm۲۰۰۶ پست شده است مشاهده پستمعذرت میخوام شما خریدی دوتا دیگه از بچه هام خریدن همتونم مشتی خریدین . یعنی این ۱۶۰۰۰ تا حجمی که معامله شده اینقدر مشتی بوده که بین شما ۳ نفر تقسیم شده ؟
حامد ۸۹ که ۴۰۰۰ تا ۲ -۳- نفر دیگه از دوستان هم ۴-۵ هزار تا جم عا ۲۰۰۰۰ سهم امروززو -۶- ۵ نفر از بچه های این سایت حجم امروز روزدند
سئوال
ایا اون ۳۰۰ ۰۰۰ تا یی که تو صف خرید بودن هم بچه های همین سایت بودن؟ اگه جواب مثبته خودمون باعث حر کت این سهم نشدریم؟هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
دوست عزیز اولا صف ۳۰۰ تا نبود و ۳۶۰ تابود................ثانیا با هیدن ها بیش از ۶۰۰ تا بود.......ثالثا جسارت نباشه اما از ما بهترونم تو صف بودن اما بچه های این سایت زودتر از از ما بهترون سهم رو خریدن...در اصل توسط سپه پست شده است مشاهده پستحامد ۸۹ که ۴۰۰۰ تا ۲ -۳- نفر دیگه از دوستان هم ۴-۵ هزار تا جم عا ۲۰۰۰۰ سهم امروززو -۶- ۵ نفر از بچه های این سایت حجم امروز روزدند
سئوال
ایا اون ۳۰۰ ۰۰۰ تا یی که تو صف خرید بودن هم بچه های همین سایت بودن؟ اگه جواب مثبته خودمون باعث حر کت این سهم نشدریم؟
نظر
-
صف با صیدن ها ۶۰۰۰۰۰ تا ۲۰۰۰۰ تا هم معامله شد۶۲۰ تادر اصل توسط mehran پست شده است مشاهده پستدوست عزیز اولا صف ۳۰۰ تا نبود و ۳۶۰ تابود................ثانیا با هیدن ها بیش از ۶۰۰ تا بود.......ثالثا جسارت نباشه اما از ما بهترونم تو صف بودن اما بچه های این سایت زودتر از از ما بهترون سهم رو خریدن...
یه بار فک کنم باربد تعداد اعضای حرکت گروهی رو اعلام کرد ( اگه یادم باشه بالای ۱۵۰ نفر هر کسی هم عضو حرکت گروهی باشه ه تحلیل ای شما رو قبول داره و می ره برا خرید سهمی که شما اعلام کردین و خیلی های دیگه از اعضای سایت عضو حرکت گروهی نیستن فرض کنیم ۵۰ تای دیگه هم از بچه های این سایت منگنز بخرن شد ۲۰۰ نفر)
میانگین هر نفر بگیریم درخواست ۲۵۰۰ سهم رو بذاره تو سیستم ( فک نکنم کسی کمتر از ۱۰۰۰ سهم در خواست کنه وخیلیا با توجه به مقدار سرمایشون درخواست بیشتری می ذارن) میشه ۵۰۰۰۰۰ سهم
۱۰۰۰۰۰ تاشم ماله از ما بهترونهرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر

نظر