کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز هم مثل دیروز عملا کار خاصی نکردیم
یه نوسان کوچولو از کچینی
غشصفا را دوست دارم ولی فعلا صفه/:.happysmiley:./
اونهایی که سهمشون امروز باز شد حال کردند
نخاله سبد هم شلعاب بود
خرید کویرتایر به دید مجمع و شیشه همدان. از اوضاع مشوش بازار همین بس که پکویرم با این پی به ای پایین و سود 300 تومنی امسال و حدود 350 سال بعد با پی به ای زیر 5 معامله بشه;;) تازه خودرویی ها اینجوری صف خرید باشن بعد تایرسازا فروش>:) جدا بعضی وقتا میمونم چی تو فکر بازاره!
تو این بازار عجب کیفی میکنن حقوقی ها.......تو بعضی سهم ها خوب دارن میفروشن و در میرن
دوستان توجه داشته باشن که قرار نیست با برداشته شدن برخی تحریم ها بعضی سهام یه شبه از این رو به اون رو بشن......پس خواهشا در خرید بعضی سهام دقت نمایید
جناب رحمتی سلام
کدوم سهمها مثلا؟؟؟
من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.
با دید بلندمدت بعدازچند روز انتظار بالاخره تونستم مقداری گازلوله ازپایه فرابورس بخرم به امید روزهای طلایی چندین سال قبل این شرکت به انتظار می نشینیم.سبد اینجانب وبصادر-فاذر-وپترو-خودرو-هپکو-پلوله تماما بادید بلند مدت حداقل یکساله.بنده عاشق ریسکم وتااینجا هم جوابشرو گرفتم.
سلام بر دوستان
خرید فاذر
با کاهش تحریمها یکی از بخشهایی که متحول میشود پیمانکاریها خواهند بود . فاذر چند روزی در همین سطوح در جا میزند و بعد پرواز خواهد کرد.
نظر