در اصل توسط بهجون پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
سلام و شب همگی خوش
در ابتدای امر بابت نعمت بزرگ سلامتی و امنیت شاکر خداوند متعالیم
تبریک بابت مذاکرات هسته ای طوفان فوتبال ساحلی و هنرنمایی والیبالیستها
فروش وصنعت به صف فکر کنم کمی عجله کردم راستش از 1/5 میلیون عرضه حقیقی ترسیدم و در فکر جایگزینی پایین تر بودم که نشد ولی بجاش :
فاذر خریدم کم کم بازار متوجه خواهد شد که برداشتن تحریم ها این گروه را متحول خواهد کرد
سبد فعلی و به روز شده تا امروز:
شراز
شتران
شصفها
دی
قلرست
حتاید
فاذر
خصدرا
سبدم یک کم شلوغ شدهآخرین ویرایش توسط یولداش؛ 2013/11/24, 23:32.
نظر
-
-
خرید خکاوه[CENTER][FONT=arial narrow][COLOR=#ff0000][B]بيمه دات نت[/B][/COLOR][/FONT] [U][COLOR=#0000ff][B]www.bimeh.net[/B][/COLOR][/U][/CENTER]
نظر
-
استاد قطب نما:
حتما که نباید مشخصا به رفع تحریم بانک ها اشاره شود. هر تبادل مالی باید از طریق بانک ها صورت بگیرید . 20 میلیارد دلار پول را که نمی شود در چمدان جا به جا کرد.
اینکه تحریم پتروشیمی ها رفع میشود و صادر می کنند پولش را چطور می گیرند ؟ از سیستم بانکی
اینکه صنعت خودرو رفع تحریم شده است پول قطعات وارداتی را چطور پرداخت می کند ؟ از سیستم بانکی
اینکه فلزات گرانبها و طلا معامله میشود پولش چطور انتقال می یابد ؟ از سیستم بانکی
سیستم بانکی محل تلاقی تمام صنایع مختلف است و هر رفع تحریمی یعنی بالا رفتن مبادلات مالی و سود بانک ها
نظر
-
امروز اومدم بالاس بخرم ، سفارشمم اول صف بود ( وقتی سفارشم ثبت شد فقط دو تا سفارش ثبت شده بود !!) ولی نمی دونم چرا بعد معامله 350 هزار تا سهم چیزیش به من نرسید !! =((وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.
نظر
-
-
درود؛
فروش دتولید با 25 درصد سود در یک هفته برای تامین نقدینگی برای اضافه نمودن شاملا در منفی کامل تا منفی 3إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط mamadzar پست شده است View Postامروز اومدم بالاس بخرم ، سفارشمم اول صف بود ( وقتی سفارشم ثبت شد فقط دو تا سفارش ثبت شده بود !!) ولی نمی دونم چرا بعد معامله 350 هزار تا سهم چیزیش به من نرسید !! =((زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
نظر